Loading...
COD MUAR, 2pcs  FREE POSTAGE ( @klozzet.anasism ) Instagram Profile

klozzet.anasism

COD MUAR, 2pcs FREE POSTAGE

πŸ‘‘ AGENT ANAS COSMETIC
Owned by @klozzet
Top Agent @anasism
Agen Batu Pahat & Muar
DM je Kak Zett untuk order atau klik link πŸ‘‡πŸ‘‡

232 Posts

3139 Followers     2073 Following

Loading...

Latest klozzet.anasism Posts

.
Terbaikkkk Che Ta @rozitachewan1 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ feelinggg dia currlassss 😍😍. Sedeyy sedey pon Mascara Ultra ANAS tetapp onzzz
.
Sape belum try Mascara ANAS.. dm sis noww noww .
2pcs ANAS FREE POSTAGE

.
Terbaikkkk Che Ta @rozitachewan1 πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ feelinggg dia currlassss 😍😍. Sedeyy sedey pon Mascara Ultra ANAS tetapp onzzz
.
Sape belum try Mascara ANAS.. dm sis noww noww .
2pcs ANAS FREE POSTAGE

.
Code SOFEA #lipcream

.
Code SOFEA #lipcream

.
Code IRIS πŸ’‹πŸ’‹πŸ’„

.
Code IRIS πŸ’‹πŸ’‹πŸ’„

.
Tips pakai mascara dengan betul.. Watch this video 😍😍

.
Tips pakai mascara dengan betul.. Watch this video 😍😍

.
Mehhh sis sini rapatt..rapattt...tengok bideo review by @nurfatinzakki untuk Mascara ANAS...bulusss mata panjangg betoiii. Dah try ke belummm ??

.
Mehhh sis sini rapatt..rapattt...tengok bideo review by @nurfatinzakki untuk Mascara ANAS...bulusss mata panjangg betoiii. Dah try ke belummm ??

.
Best ANAS eyeshadow pallette for smokey eyess look. .
RM59.90

DM to order

.
Best ANAS eyeshadow pallette for smokey eyess look. .
RM59.90

DM to order

.
Musim panas ni... Yang suka pakai lipcream matte boleh ikut tipsss ni. .

.
Musim panas ni... Yang suka pakai lipcream matte boleh ikut tipsss ni. .

.
Sape belum try ni??? Cuba seklai... Lepastu nak try semua colorrr.. Memnag besttt.. Serius besttt... Cuaca panas sekarang ni, yang pakai lipmatte kena pilih yang betol2 boleh lembabkan bibir tau.. Macam ANAS ni πŸ’‹πŸ’‹πŸ’„πŸ’„

.
Sape belum try ni??? Cuba seklai... Lepastu nak try semua colorrr.. Memnag besttt.. Serius besttt... Cuaca panas sekarang ni, yang pakai lipmatte kena pilih yang betol2 boleh lembabkan bibir tau.. Macam ANAS ni πŸ’‹πŸ’‹πŸ’„πŸ’„

.
Semua color eyeshadow ANAS cantek2.... Very pigmented.. Calit sikit je dah nampakkk dah... Belum cuba???? DM sisss noww now

.
Semua color eyeshadow ANAS cantek2.... Very pigmented.. Calit sikit je dah nampakkk dah... Belum cuba???? DM sisss noww now

.
Sejak ANAS keluar TV3, ramai DM nak join agen..korang yang lain nak tengokkk je ke??
.
Rugi tak grab peluang jana duit raya besarrr tahun ni . Team kak zett takde βœ– yuran pendaftaran...tolong promote saje
.
.

#agentwanted #dropshipwanted #anascosmetics #anasism

.
Sejak ANAS keluar TV3, ramai DM nak join agen..korang yang lain nak tengokkk je ke??
.
Rugi tak grab peluang jana duit raya besarrr tahun ni . Team kak zett takde βœ– yuran pendaftaran...tolong promote saje
.
.

#agentwanted #dropshipwanted #anascosmetics #anasism

.
Takziah kepada saudara muslim kita di New Zealand. 😭

.
Takziah kepada saudara muslim kita di New Zealand. 😭

.
Lambakan single eye shadow yang jadi rebutan... Sejak ANAS keluar tv, semua pakat nak cantek  ye 😍😍
.
Tester di butik @klozzet Pagoh Jaya Muar.  Ornag Muooorrt boleh CoD ye.
.
Join Agen #anasism??? DM je sis

.
Lambakan single eye shadow yang jadi rebutan... Sejak ANAS keluar tv, semua pakat nak cantek ye 😍😍
.
Tester di butik @klozzet Pagoh Jaya Muar. Ornag Muooorrt boleh CoD ye.
.
Join Agen #anasism??? DM je sis