Loading...

#MyPrayAlwaysWithYou photos & videos

282 Posts

Loading...
Good bye dear darling... ❤️ I will be back to meet u again... will miss u dear. 😘

#myprayalwayswithyou 
#loveumom
#lovedistance 
#willbacksoon✈️

Good bye dear darling... ❤️ I will be back to meet u again... will miss u dear. 😘

#myprayalwayswithyou
#loveumom
#lovedistance
#willbacksoon✈️

.
Assalamualaikum ABAH, Adik rindu ABAH sangat2. Harini genap setahun ABAH pergi tinggalkan kami semua. Tiada lagi gurau senda dengan ABAH, tiada lagi manja ABAH. Rindu nak mandikan ABAH, nak suap ABAH makan, rindu nak bergaduh tengok TV dengan ABAH, rindu nak bawak ABAH pergi jalan2, rindu segalanya tentang ABAH. Semoga kita bertemu dalam lenaku. ABAH you're the Best! I LOVE YOU.
"There are no perfect fathers. But a father will always love perfectly. Remember to care for those who care for you."
"Hargai dan berbaktilah sebaik-baiknya selagi ibubapa anda masih ada di dunia ini. Jangan leka walaupun seketika."
Al-fatihah untuk arwah ABAH, Mohamad Rozi Bin Sudin.
Doa kami sentiasa mengiringimu ABAH.
.
.
.
.
-ANAK MANJA ABAH-

.
Assalamualaikum ABAH, Adik rindu ABAH sangat2. Harini genap setahun ABAH pergi tinggalkan kami semua. Tiada lagi gurau senda dengan ABAH, tiada lagi manja ABAH. Rindu nak mandikan ABAH, nak suap ABAH makan, rindu nak bergaduh tengok TV dengan ABAH, rindu nak bawak ABAH pergi jalan2, rindu segalanya tentang ABAH. Semoga kita bertemu dalam lenaku. ABAH you're the Best! I LOVE YOU.
"There are no perfect fathers. But a father will always love perfectly. Remember to care for those who care for you."
"Hargai dan berbaktilah sebaik-baiknya selagi ibubapa anda masih ada di dunia ini. Jangan leka walaupun seketika."
Al-fatihah untuk arwah ABAH, Mohamad Rozi Bin Sudin.
Doa kami sentiasa mengiringimu ABAH.
.
.
.
.
-ANAK MANJA ABAH-

kakak 1st day.. ibu syg kakak sgt2 ..😘 #NurBasimaTihani #1stdayschool #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou #mayallahprotectyou
I believe u in any ways... When i look at u.. I can see ME in you syg... You're amazing Leesya.. Allah tlg jaga dia utk aku... #myprayalwayswithyou 
#myonlydaughter👧 
#mamalovesyou 
#alwaysbemybaby

I believe u in any ways... When i look at u.. I can see ME in you syg... You're amazing Leesya.. Allah tlg jaga dia utk aku... #myprayalwayswithyou
#myonlydaughter👧
#mamalovesyou
#alwaysbemybaby

11/12/2018 ~ Happy 3rd birthday my sweet little princess.. May Allah bless you with all the most wonderful things that you deserve.. ibu sayang kakak sgt2.. Love as always.. 😘😘 #NurBasimaTihani #myfirstborn #penyejukmataibuayah #myprayalwayswithyou #shuhadaazlan

11/12/2018 ~ Happy 3rd birthday my sweet little princess.. May Allah bless you with all the most wonderful things that you deserve.. ibu sayang kakak sgt2.. Love as always.. 😘😘 #NurBasimaTihani #myfirstborn #penyejukmataibuayah #myprayalwayswithyou #shuhadaazlan

siannye dua2 kesayangan ni.. jenguk2 kat depan, dua2 dh selamat.. 😴😴😆 #NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

siannye dua2 kesayangan ni.. jenguk2 kat depan, dua2 dh selamat.. 😴😴😆 #NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

si kecik ni.. 😊#NurBahiyaTasnim  #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou
6/11/18~Bahiya Tasnim turns 1😍
My Love, My Sugar, My Spice.. May you have everything nice sayang.. Ibu sayang adik sgt2.. 😘😘 Love as always..
#NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou #Bahiyaturnsone

6/11/18~Bahiya Tasnim turns 1😍
My Love, My Sugar, My Spice.. May you have everything nice sayang.. Ibu sayang adik sgt2.. 😘😘 Love as always..
#NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou #Bahiyaturnsone

Our last trip together. You promise me one day we will travel together with your baby, but now you leave me and travel alone. You always said we don't contact each other every day but I will always in your heart. In our friendship there no such "Thank You" and "Sorry" because no matter what happen, no matter what we do always because we love each other. You’re the strongest woman I know in my life, you always inspire me every time I feel down. You always said everything happen for a reasons, always believe Allah have better plan for us. No matter how hard your situation, no matter how bad your health condition you will never tell anyone because you hate make people worry about you. You have beautiful heart, you always smile, you never complain, you always calm and take thing easy. You always there for me, always lend me your ear, always patient with my childish attitude. I'm sorry I failed to be a good friend for you, I'm sorry I'm neglecting you, I'm sorry I didn't see you crying even though you smiling. It’s really break my heart when you leave me without say goodbye. I’m sorry for everything, I love you so much babe, and I will always love you. Our friendship will never end, my pray always for you.  Al-Fatihah (Noor Aien Binti Ahmad Safee 1986-2018)
#alwayinmyheart #imissyoubabe #waitformeinjannah #myprayalwayswithyou #sahabatduniaakhirat #semogakautenangdisana #semogasyurgabuatmu

Our last trip together. You promise me one day we will travel together with your baby, but now you leave me and travel alone. You always said we don't contact each other every day but I will always in your heart. In our friendship there no such "Thank You" and "Sorry" because no matter what happen, no matter what we do always because we love each other. You’re the strongest woman I know in my life, you always inspire me every time I feel down. You always said everything happen for a reasons, always believe Allah have better plan for us. No matter how hard your situation, no matter how bad your health condition you will never tell anyone because you hate make people worry about you. You have beautiful heart, you always smile, you never complain, you always calm and take thing easy. You always there for me, always lend me your ear, always patient with my childish attitude. I'm sorry I failed to be a good friend for you, I'm sorry I'm neglecting you, I'm sorry I didn't see you crying even though you smiling. It’s really break my heart when you leave me without say goodbye. I’m sorry for everything, I love you so much babe, and I will always love you. Our friendship will never end, my pray always for you. Al-Fatihah (Noor Aien Binti Ahmad Safee 1986-2018)
#alwayinmyheart #imissyoubabe #waitformeinjannah #myprayalwayswithyou #sahabatduniaakhirat #semogakautenangdisana #semogasyurgabuatmu

my two flowers 🌼🌺😍
#NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou
semangat caca......💪maaf gk bisa nonton.....cuma support dan do'a semoga kamu sukses dan bisa membanggakan....😍👩💖 #goodluck 
#myprayalwayswithyou

semangat caca......💪maaf gk bisa nonton.....cuma support dan do'a semoga kamu sukses dan bisa membanggakan....😍👩💖 #goodluck
#myprayalwayswithyou

psstt psstt..😅
#NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou
Alhamdulillah😍
#NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan#myprayalwayswithyou
She left when we not ready to let her go. But we all know she with her family in the heaven now. A few days ago, her son also been call by the Lord to his land. You will always be miss Grandma. 11 years ago she left us. Rest in peace Grandma, Elizabeth Kunyim. 2 days ago (26/8) my late brother Louis Mcvellton 18 years left us. This month of August is the month i lost my family.
11.8 - my late Uncle Peter Poster (1970-2018)
26.8 - my late brother Louis Macvellton (1999-2000)
28.8 - my late beloved grandma Elizabeth Kunyim (1944-2007)
 #rip #lategrandma #latebrother #lateuncle #alwaysbemiss #family #ireallymissyou #godloveyoumorethanus #myprayalwayswithyou #blesstheysouls #wewillmeetwhenittimecome #love #kuching #sarawak #borneo

She left when we not ready to let her go. But we all know she with her family in the heaven now. A few days ago, her son also been call by the Lord to his land. You will always be miss Grandma. 11 years ago she left us. Rest in peace Grandma, Elizabeth Kunyim. 2 days ago (26/8) my late brother Louis Mcvellton 18 years left us. This month of August is the month i lost my family.
11.8 - my late Uncle Peter Poster (1970-2018)
26.8 - my late brother Louis Macvellton (1999-2000)
28.8 - my late beloved grandma Elizabeth Kunyim (1944-2007)
#rip #lategrandma #latebrother #lateuncle #alwaysbemiss #family #ireallymissyou #godloveyoumorethanus #myprayalwayswithyou #blesstheysouls #wewillmeetwhenittimecome #love #kuching #sarawak #borneo

Happy Friday.. semoga semua baik2 aje.. 😘 #NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

Happy Friday.. semoga semua baik2 aje.. 😘 #NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

this year you are 30 years old.., but you will be my forever  little Boy ❣️❣️❣️ #nephew #alwaysnforever #myprayalwayswithyou 
enjoy the long journey Boy... #hakunamatatajourney #jebred 
#23062018

this year you are 30 years old.., but you will be my forever little Boy ❣️❣️❣️ #nephew #alwaysnforever #myprayalwayswithyou
enjoy the long journey Boy... #hakunamatatajourney #jebred
#23062018

ehh.. ni ke skola upin ipin tu...😄
#NurBasimaTihani #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

ehh.. ni ke skola upin ipin tu...😄
#NurBasimaTihani #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

hello awak.. ade kat rumah tak.. saya nk datang raya boleh??😄😍 #NurBasimaTihani #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou #aidilfitri2018 #teamrayakl

hello awak.. ade kat rumah tak.. saya nk datang raya boleh??😄😍 #NurBasimaTihani #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou #aidilfitri2018 #teamrayakl

selamat berbuka puasa semua..bahiya g bebuka kt umah atok rini.. #NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

selamat berbuka puasa semua..bahiya g bebuka kt umah atok rini.. #NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

an apple a day keeps the doctor away 🍎😋😋 #NurBasimaTihani #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

an apple a day keeps the doctor away 🍎😋😋 #NurBasimaTihani #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

mother ~ dotters ❤️ 👩‍👧‍👧❤️ #NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

mother ~ dotters ❤️ 👩‍👧‍👧❤️ #NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

pumpkin day.. 🎃🎃🎃#NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou
i feel good.. 😄

#NurBahiyaTasnim
#manjaibuabah
#myprayalwayswithyou
She’s always wonder, believe she always wonder to speak; to communicate.
.
.
Make others realise that speaking is not the only way to communicate effectively.
.
.
.
.
#anaksyurga #myprayalwayswithyou #rheaamni #staypositive #positivevibes

She’s always wonder, believe she always wonder to speak; to communicate.
.
.
Make others realise that speaking is not the only way to communicate effectively.
.
.
.
.
#anaksyurga #myprayalwayswithyou #rheaamni #staypositive #positivevibes

chef junior .. 😘😘#NurBasimaTihani #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou
#happybirthdaymylovelyson 
Waktu seperti terbang,masih terasa tangan empuk ‘boboho’ mu nak, ternyata setahun lagi sudah menjadi pria dewasa dengan KTP dan SIM. Bukan berapa banyak usia yang telah kau lalui anakku,tapi belajar memahami hidup lewat peristiwa hidup selama 16 tahun semoga membuat engkau semakin dewasa dan bijaksana. Jadilah anak remaja dengan mimpi” yang besar dan raih mimpi”mu itu. Belajar untuk mengandalkan Tuhan,jadi diri sendiri dan jadikan sukses serta bahagia adalah bagian hidupmu setiap waktu.Tidak mudah melewati masa transisi antara remaja ke dewasa. Pencarian jati diri dengan dunia seperti sekarang membuatmu harus lebih bijaksana dan open minded. Belajar menyeimbangkan semua,belajar menjadi “something” not “nothing”.
Ambil kesempatan” yang ada,andalkan Tuhan dalam mimpimu selain kerja keras.
Cinta dan doa kami semua buatmu koko sayang,kekuatan cinta keluarga kita salah satu kekuatan untukmu menjalani masa transisi ini.Stay handsome, stay cool dan stay awesome ko👍🏻😘😍
You’re my sonshine.
You’re my happy.
You’re still my little baby😉.
*liat foto kalian saat 9 thn dan 16 tahun,piala makin banyak,kalian tumbuh dengan cepat,mami merasa seperti mimpi melihat kalian tumbuh.
#instabirthday #instamoments #timefliessofast #teeneger #followyourdreams #makesyourdreamscometrue #choosetherightpath #choosetherightfriends #choosetherightthings #wealwaysloveyou #wealwayssupportyou #godalwaysprotectyou #godalwaysblessyou #myprayalwayswithyou #whatablessinglifeis #birthdayboy #happykid #happyfamily #balancelife #myproudson

#happybirthdaymylovelyson
Waktu seperti terbang,masih terasa tangan empuk ‘boboho’ mu nak, ternyata setahun lagi sudah menjadi pria dewasa dengan KTP dan SIM. Bukan berapa banyak usia yang telah kau lalui anakku,tapi belajar memahami hidup lewat peristiwa hidup selama 16 tahun semoga membuat engkau semakin dewasa dan bijaksana. Jadilah anak remaja dengan mimpi” yang besar dan raih mimpi”mu itu. Belajar untuk mengandalkan Tuhan,jadi diri sendiri dan jadikan sukses serta bahagia adalah bagian hidupmu setiap waktu.Tidak mudah melewati masa transisi antara remaja ke dewasa. Pencarian jati diri dengan dunia seperti sekarang membuatmu harus lebih bijaksana dan open minded. Belajar menyeimbangkan semua,belajar menjadi “something” not “nothing”.
Ambil kesempatan” yang ada,andalkan Tuhan dalam mimpimu selain kerja keras.
Cinta dan doa kami semua buatmu koko sayang,kekuatan cinta keluarga kita salah satu kekuatan untukmu menjalani masa transisi ini.Stay handsome, stay cool dan stay awesome ko👍🏻😘😍
You’re my sonshine.
You’re my happy.
You’re still my little baby😉.
*liat foto kalian saat 9 thn dan 16 tahun,piala makin banyak,kalian tumbuh dengan cepat,mami merasa seperti mimpi melihat kalian tumbuh.
#instabirthday #instamoments #timefliessofast #teeneger #followyourdreams #makesyourdreamscometrue #choosetherightpath #choosetherightfriends #choosetherightthings #wealwaysloveyou #wealwayssupportyou #godalwaysprotectyou #godalwaysblessyou #myprayalwayswithyou #whatablessinglifeis #birthdayboy #happykid #happyfamily #balancelife #myproudson

إنَّا ِللهِ وإنَّا إلَيْهِ رَاجِعُوْن وَإِنَّا إليَ رَبِّنِا َلمُنْقَلِبُون
الَلهُمَّ اكْتُبْهُ عِنْدَكَ ِفي اُلمحِسنِينِ وِاجْعَلْ ِكتابَهُ ِفي ِعلّيِّين
وَاْخلُفْهُ في أَهْلِهِ في الغَابِرين
وَلا تحَرِْمْنا أَجْرَهُ وَلاَ تَفْتِنَّا بَعْدَهُ
"Sesungguhnya kami milik Allah dan kepadaNya kami kembali dan kepada Tuhan kami semua akan kembali.
Ya Allah! Tulislah dia (yang meninggal dunia) termasuk golongan orang-orang yang berbuat kebaikan di sisi Engkau dan jadikanlah tulisannya itu dalam tungkatan yang tinggi serta gantilah ahlinya dengan golongan orang-orang yang pergi dengan ketaatan PadaMu"

Adam, semoga kau tenang disana... Baru seminggu yg lepas bertanya khabar, last was 2014 we text each other before last week dan sekarang kau pergi buat selamanya... Allahuakbar....
#alfatihah #AllahMahaPengasih #AllahMahaPenyayang #Allahmahamengetahui #Allahmahapengampun #Allahmahabesar #Allahuakbar #semogatenangdialamsana #kaupergijua #allahlebihmenyayangimu #doakuhinggakesyurga #sedih #sadmoment #hilangtiadaganti #pergitakkembali #kasihallah #alfatiha #yassin #almulk #friend #goodfriend #yougotoofast #sad #myprayalwayswithyou
#willmissyou

إنَّا ِللهِ وإنَّا إلَيْهِ رَاجِعُوْن وَإِنَّا إليَ رَبِّنِا َلمُنْقَلِبُون
الَلهُمَّ اكْتُبْهُ عِنْدَكَ ِفي اُلمحِسنِينِ وِاجْعَلْ ِكتابَهُ ِفي ِعلّيِّين
وَاْخلُفْهُ في أَهْلِهِ في الغَابِرين
وَلا تحَرِْمْنا أَجْرَهُ وَلاَ تَفْتِنَّا بَعْدَهُ
"Sesungguhnya kami milik Allah dan kepadaNya kami kembali dan kepada Tuhan kami semua akan kembali.
Ya Allah! Tulislah dia (yang meninggal dunia) termasuk golongan orang-orang yang berbuat kebaikan di sisi Engkau dan jadikanlah tulisannya itu dalam tungkatan yang tinggi serta gantilah ahlinya dengan golongan orang-orang yang pergi dengan ketaatan PadaMu"

Adam, semoga kau tenang disana... Baru seminggu yg lepas bertanya khabar, last was 2014 we text each other before last week dan sekarang kau pergi buat selamanya... Allahuakbar....
#alfatihah #AllahMahaPengasih #AllahMahaPenyayang #Allahmahamengetahui #Allahmahapengampun #Allahmahabesar #Allahuakbar #semogatenangdialamsana #kaupergijua #allahlebihmenyayangimu #doakuhinggakesyurga #sedih #sadmoment #hilangtiadaganti #pergitakkembali #kasihallah #alfatiha #yassin #almulk #friend #goodfriend #yougotoofast #sad #myprayalwayswithyou
#willmissyou

.
.
Beyond even the darkest clouds the wide, open, blue sky goes on forever. 
Trust, let go and allow yourself to take flight.
So fly, only then can you soar.
~ Martta Karol
.
.
Thanks a bunch for all Farrel’s friend who come in the morning to airport just to support him 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
.
.
#Farrelgoestoschool #kangenkakak #myprayalwayswithyou 
#iloveyou

.
.
Beyond even the darkest clouds the wide, open, blue sky goes on forever.
Trust, let go and allow yourself to take flight.
So fly, only then can you soar.
~ Martta Karol
.
.
Thanks a bunch for all Farrel’s friend who come in the morning to airport just to support him 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
.
.
#Farrelgoestoschool #kangenkakak #myprayalwayswithyou
#iloveyou

Teruslah sprti padi nak 😘 "Semakin berisi semakin merunduk"semakin tinggi ilmunya semakin rendah hatimu dan jika sdh pandai jangan pernah sombong, selalulah rendah hati sayang, pandai2lah bersyukur dlm keadaan apapun dan atas nikmat apapun😘😘 itulah pesan Ayah kakekmu yg di sematkan pada nama ibu yg telah melahirkanmu "sri wulandari" 💞 trimakasi ayah terhebatku😇#SyarifuddinSaibul
#myprayalwayswithyou#loveumuch#didikanpenuhmakna

Teruslah sprti padi nak 😘 "Semakin berisi semakin merunduk"semakin tinggi ilmunya semakin rendah hatimu dan jika sdh pandai jangan pernah sombong, selalulah rendah hati sayang, pandai2lah bersyukur dlm keadaan apapun dan atas nikmat apapun😘😘 itulah pesan Ayah kakekmu yg di sematkan pada nama ibu yg telah melahirkanmu "sri wulandari" 💞 trimakasi ayah terhebatku😇 #SyarifuddinSaibul
#myprayalwayswithyou #loveumuch #didikanpenuhmakna

You've left your comfy cocoon. you completely changed to beautiful butterfly now...fly high and be free..create your own castle and be a queen on your own castle..be happy @envysloth
Pic credit to @faridismproduction
#mydaughterwedding
#ilosemydaugter
#behappy
#myprayalwayswithyou
#malaywedding

You've left your comfy cocoon. you completely changed to beautiful butterfly now...fly high and be free..create your own castle and be a queen on your own castle..be happy @envysloth
Pic credit to @faridismproduction
#mydaughterwedding
#ilosemydaugter
#behappy
#myprayalwayswithyou
#malaywedding

Alhamdulillah semuga dipermudahkan kuatkan semagat tekad untuk berubah dunia n akhirat. Kejar agama n kerjaya jangan asyik nk bercinta je. Sebab kerjaya menjanjikan masa depan sedangkan cinta belum tentu boleh bagi makan.

#feelstrong #praisetoAllah #brightfutureahead #myprayalwayswithyou #myonlyson

Alhamdulillah semuga dipermudahkan kuatkan semagat tekad untuk berubah dunia n akhirat. Kejar agama n kerjaya jangan asyik nk bercinta je. Sebab kerjaya menjanjikan masa depan sedangkan cinta belum tentu boleh bagi makan.

#feelstrong #praisetoAllah #brightfutureahead #myprayalwayswithyou #myonlyson

Dont want to let you goooooooo!!!! But have to....see you soon BoomboomBoy😘😘😘#boomboomboy #myson #mysonmyworld #myeldestson #myboy❤️ #myeldestboy #iloveyoutothemoonandback #anakku #myprayalwayswithyou #mommymissesyou

Dont want to let you goooooooo!!!! But have to....see you soon BoomboomBoy😘😘😘 #boomboomboy #myson #mysonmyworld #myeldestson #myboy❤️ #myeldestboy #iloveyoutothemoonandback #anakku #myprayalwayswithyou #mommymissesyou

Apapun pekerjaan itu bila dilakukan dengan ketulus hati pasti akan diberkati Nya ☝👃👏
Semangat sayang 😍hati2 bawah motor 🤗 dengan mensyukuri setiap berkat yang DIA sediakan wad qt... 😇
#MyPrayAlwaysWithYou 😇😇😇😍😘😗🤗

Apapun pekerjaan itu bila dilakukan dengan ketulus hati pasti akan diberkati Nya ☝👃👏
Semangat sayang 😍hati2 bawah motor 🤗 dengan mensyukuri setiap berkat yang DIA sediakan wad qt... 😇
#MyPrayAlwaysWithYou 😇😇😇😍😘😗🤗

السلام عليكم ورحمةالله وبركاَته
#morninglove 
#getwellsoon
#missingyou
#myprayalwayswithyou

السلام عليكم ورحمةالله وبركاَته
#morninglove
#getwellsoon
#missingyou
#myprayalwayswithyou

happy birthday @zuyyin.zahra aka bdk kecik mama forever walaupun u are almost as tall as me.. i ❤️ ❤️ u so much.. u can achieve so much more as long as u believe in yourself.. my pray always with u... muahmuah 💋💋 #chaiyok #happybirthday #mylove #myprayalwayswithyou

happy birthday @zuyyin.zahra aka bdk kecik mama forever walaupun u are almost as tall as me.. i ❤️ ❤️ u so much.. u can achieve so much more as long as u believe in yourself.. my pray always with u... muahmuah 💋💋 #chaiyok #happybirthday #mylove #myprayalwayswithyou

Alhamdulillah, budak kecik sebelah me tu turns 5 today... smgo dirimu sentiasa dlm perlindungan Allah SWT sllu syg 💋💞🎂🍰🎉🎊🎈
#myprayalwayswithyou 
#my3rdsonshineturns5

Alhamdulillah, budak kecik sebelah me tu turns 5 today... smgo dirimu sentiasa dlm perlindungan Allah SWT sllu syg 💋💞🎂🍰🎉🎊🎈
#myprayalwayswithyou
#my3rdsonshineturns5

ABAH...
Kini doa menjadi satu-satunya alat komunikasi denganmu, orang percaya Allah maha mendengar.
Al-Fatihah buat abah.
.
.
-anak bongsu kesayangan abah-
.
.
.
.
#family #InstaTags4Likes #mom #dad #brother #sister #brothers #siblings #love #grandparents #instagood #father #mother #related #photooftheday #children #life #abah #myhero #myeverything #thebestfather #iloveyouabah #myprayalwayswithyou #myabah

ABAH...
Kini doa menjadi satu-satunya alat komunikasi denganmu, orang percaya Allah maha mendengar.
Al-Fatihah buat abah.
.
.
-anak bongsu kesayangan abah-
.
.
.
.
#family #InstaTags4Likes #mom #dad #brother #sister #brothers #siblings #love #grandparents #instagood #father #mother #related #photooftheday #children #life #abah #myhero #myeverything #thebestfather #iloveyouabah #myprayalwayswithyou #myabah

You may be your mom's daughter but you are my Best Friend 😗😗😗
.
.
Happy Birthday My Everything 😘😘😘 Love you so much my 'Medium' Girl
.
.
#birthdaygirl #loveyougirl #happybirthday #5jan18 #5yo #alwayshappy #stayhealthy #bekindtoeveryone #stayhumble #myprayalwayswithyou #myniece #cutegirl

You may be your mom's daughter but you are my Best Friend 😗😗😗
.
.
Happy Birthday My Everything 😘😘😘 Love you so much my 'Medium' Girl
.
.
#birthdaygirl #loveyougirl #happybirthday #5jan18 #5yo #alwayshappy #stayhealthy #bekindtoeveryone #stayhumble #myprayalwayswithyou #myniece #cutegirl

Kalo liat foto si bocah ini berasa koq cepet banget ya....
kayany blm lama klr dari perut sekarang udah mau sekolah
Udah bisa nentuin pilihan (utk tas, baju, jepit rambut, dll)
Udah bisa perpendapat sendiri mengenai suatu hal
Kalo lagi bercanda suka bilang (Beginilah kurleb percakapan kami) 
Mami 👩 : Fio ga usah cepet gede ya biar mami bisa main sama Fio terus
Dengan yakinnya dia akan jawab
Fio 👧🏻 : Fio ini udah gede mi.... Fio udah ga bisa d kecilin lagi Fio udah Tinggi udah besar sebentar lg juga Fio sekolah tapi nanti Fio tetep temenin mami maen playdoh ya mami mau beli playdoh lagi ga? (Ini sih modus biar d beliin playdoh lagi) •
Bener ya Fio nanti temenin mami maen trz gpp deh maen playdoh asal tetep main sama Fio 😋
Kalo denger gini hati mami meleleh deh wlp baru omongan doank (dan yg ngomong juga bocah yg belum ngerti pergaulan  d luar sana tp ada perasaan happy berasa kaya waktu di gombalin sama bapake) •
You may hold my hand for a while, but you hold my heart forever!!! Love you my daughter 
#fionaagatha 
#babygirl
#anakkecilygmulaibesar 
#bocahygngakuudahgede
#happygirl 
#alwaysloveyou 
#loveyoutothemoonandback 
#myeverything 
#kissyou
#youstolemyheart 
#myprayerforyou 
#myprayalwayswithyou

Kalo liat foto si bocah ini berasa koq cepet banget ya....
kayany blm lama klr dari perut sekarang udah mau sekolah
Udah bisa nentuin pilihan (utk tas, baju, jepit rambut, dll)
Udah bisa perpendapat sendiri mengenai suatu hal
Kalo lagi bercanda suka bilang (Beginilah kurleb percakapan kami)
Mami 👩 : Fio ga usah cepet gede ya biar mami bisa main sama Fio terus
Dengan yakinnya dia akan jawab
Fio 👧🏻 : Fio ini udah gede mi.... Fio udah ga bisa d kecilin lagi Fio udah Tinggi udah besar sebentar lg juga Fio sekolah tapi nanti Fio tetep temenin mami maen playdoh ya mami mau beli playdoh lagi ga? (Ini sih modus biar d beliin playdoh lagi) •
Bener ya Fio nanti temenin mami maen trz gpp deh maen playdoh asal tetep main sama Fio 😋
Kalo denger gini hati mami meleleh deh wlp baru omongan doank (dan yg ngomong juga bocah yg belum ngerti pergaulan d luar sana tp ada perasaan happy berasa kaya waktu di gombalin sama bapake) •
You may hold my hand for a while, but you hold my heart forever!!! Love you my daughter
#fionaagatha
#babygirl
#anakkecilygmulaibesar
#bocahygngakuudahgede
#happygirl
#alwaysloveyou
#loveyoutothemoonandback
#myeverything
#kissyou
#youstolemyheart
#myprayerforyou
#myprayalwayswithyou

👨‍👩‍👧‍👧love as alwiz... #NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #myprayalwayswithyou

👨‍👩‍👧‍👧love as alwiz... #NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #myprayalwayswithyou

15.12.1953~11.10.2016
#alfatihah
#realhero
#missyoualways
#inmemory
#myprayalwayswithyou
Sisters.. heart to heart ❤️❤️#NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #myprayalwayswithyou
Pandangan yang terindah pagi ni... Hari2 la nak tumpang g keje .. Bole dpt pahala.. #countingthedays
#allthebestforyou
#myprayalwayswithyou

Pandangan yang terindah pagi ni... Hari2 la nak tumpang g keje .. Bole dpt pahala.. #countingthedays
#allthebestforyou
#myprayalwayswithyou

Sejak jadi Ibu saya belajar banyak hal, i'm not "perfect mom" jaaauuuh banget dari sempurna 😬. Masih banyak yang harus diperbaiki dan dipelajari 😥🙈. Naren umur 3th masih pakai diapers, belum bicara lancar. Damar umur 4th baru benar2 bisa makan sendiri, masih gak suka makan sayur sampai sekarang 😅. Tidur juga masih sama2 Mamanya 😊. Buat saya hal2 itu cuma hal2 kecil (receh kalau kata anak jaman now 😅) .
.
.
Kalau lihat temlen si ini kok bagus banget yah, pinter banget yah anaknya, kok begini kok begitu. Well, i'll stop comparing my kids with others, daripada jatuh nya nanti baper trus jadi "ambisius" sama anak sendiri.. huuu... sereem gak sih 😢😢. .
.
.
Yang saya inginkan dari anak2 saya hanya satu, "mereka menjadi manusia yang baik kepada siapapun, Be good to people for no reason" tanpa embel2 dia siapa, anak siapa, background nya apa. Tentunya juga diiringi doa agar mereka juga menjadi anak2 sholeh yang taat sama agamanya. Aamiin yra 🙏🏻
#myprayalwayswithyou

Sejak jadi Ibu saya belajar banyak hal, i'm not "perfect mom" jaaauuuh banget dari sempurna 😬. Masih banyak yang harus diperbaiki dan dipelajari 😥🙈. Naren umur 3th masih pakai diapers, belum bicara lancar. Damar umur 4th baru benar2 bisa makan sendiri, masih gak suka makan sayur sampai sekarang 😅. Tidur juga masih sama2 Mamanya 😊. Buat saya hal2 itu cuma hal2 kecil (receh kalau kata anak jaman now 😅) .
.
.
Kalau lihat temlen si ini kok bagus banget yah, pinter banget yah anaknya, kok begini kok begitu. Well, i'll stop comparing my kids with others, daripada jatuh nya nanti baper trus jadi "ambisius" sama anak sendiri.. huuu... sereem gak sih 😢😢. .
.
.
Yang saya inginkan dari anak2 saya hanya satu, "mereka menjadi manusia yang baik kepada siapapun, Be good to people for no reason" tanpa embel2 dia siapa, anak siapa, background nya apa. Tentunya juga diiringi doa agar mereka juga menjadi anak2 sholeh yang taat sama agamanya. Aamiin yra 🙏🏻
#myprayalwayswithyou

Merafak Sembah Salam Takziah Kepada Seluruh Ahli Kaum Kerabat Di Raja & Rakyat Negeri Kedah Darul Aman Diatas Kemangkatan KDYMM Tuanku Sultan Al-Mu’tassimu Billahi Muhibbuddin Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah Al-Haj ibni Almarhum Sultan Badlishah, semoga roh almarhum sultan di tempatkan bersama orang2 beriman dan beramal soleh serta dicucuri rahmat oleh Allah SWT. Ameen Ya Rabb... Alfatihah
#alfatihah #almarhumsultan #kedah #alfatiha #yassin #allahuakbar #sultankedah #sultankedahmangkat #sultanabdulhalim #istanaanakbukit #kedahdarulaman #semogadicucurirahmat #sad #semogatenangdialamsana #myprayalwayswithyou
#willmissyou #allahlebihmenyayangimu

Merafak Sembah Salam Takziah Kepada Seluruh Ahli Kaum Kerabat Di Raja & Rakyat Negeri Kedah Darul Aman Diatas Kemangkatan KDYMM Tuanku Sultan Al-Mu’tassimu Billahi Muhibbuddin Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah Al-Haj ibni Almarhum Sultan Badlishah, semoga roh almarhum sultan di tempatkan bersama orang2 beriman dan beramal soleh serta dicucuri rahmat oleh Allah SWT. Ameen Ya Rabb... Alfatihah
#alfatihah #almarhumsultan #kedah #alfatiha #yassin #allahuakbar #sultankedah #sultankedahmangkat #sultanabdulhalim #istanaanakbukit #kedahdarulaman #semogadicucurirahmat #sad #semogatenangdialamsana #myprayalwayswithyou
#willmissyou #allahlebihmenyayangimu

Out of sight, but never off of my mind. 
#muhammadafiqrizqi 
#missyousomuch 
#mycutie 
#mylovelybaby 
#myprayalwayswithyou
All the best on your UPSR Adam Harith 😍💪 #upsr2017 #firtsstep  #myprayalwayswithyou #myson #iknowyoucandoit

All the best on your UPSR Adam Harith 😍💪 #upsr2017 #firtsstep #myprayalwayswithyou #myson #iknowyoucandoit

"Innalillahiwainnalillahirojiun, al fatihah buat sahabat Azizie Jai, semoga Allah SWT mencucuri rahmat keatas rohmu dihari jumaat ini dan menempatkan dirimu bersama orang2 beriman dan beramal soleh, ameen ya rabb". 😭😭😭
#alfatihah #alfatiha #yassin #almulk #friend #goodfriend #yougotoofast #sad #semogatenangdialamsana #myprayalwayswithyou
#willmissyou #allahlebihmenyayangimu

"Innalillahiwainnalillahirojiun, al fatihah buat sahabat Azizie Jai, semoga Allah SWT mencucuri rahmat keatas rohmu dihari jumaat ini dan menempatkan dirimu bersama orang2 beriman dan beramal soleh, ameen ya rabb". 😭😭😭
#alfatihah #alfatiha #yassin #almulk #friend #goodfriend #yougotoofast #sad #semogatenangdialamsana #myprayalwayswithyou
#willmissyou #allahlebihmenyayangimu

Happy Birthday Qie, you know how much i miss you..you know that you always here in my heart, my bro..i miss our good and bad times together~ i always do..inshaaAllah ada rezeki kita jumpa because i have a lot to tell you my story~ everything we share and our memories..will be remain forever and no one can take that..hanya doa yg tak putus2 aku berikan utk mu dihari lahir mu ini sahabat ku..selamanya~ 😢😢🙏🙏🙏💜💜💜💜💜 #HappyBdayQie #HappyShauqieDay #August30th #MyBroForever #SahabatSelamanya #MyPrayAlwaysWithYou

Happy Birthday Qie, you know how much i miss you..you know that you always here in my heart, my bro..i miss our good and bad times together~ i always do..inshaaAllah ada rezeki kita jumpa because i have a lot to tell you my story~ everything we share and our memories..will be remain forever and no one can take that..hanya doa yg tak putus2 aku berikan utk mu dihari lahir mu ini sahabat ku..selamanya~ 😢😢🙏🙏🙏💜💜💜💜💜 #HappyBdayQie #HappyShauqieDay #August30th #MyBroForever #SahabatSelamanya #MyPrayAlwaysWithYou

sy nk g holiday...bubye..😍.. #mygirl #NurBasimaTihani #myprayalwayswithyou #manjaibuabah
Get Well Soon @bakhtiaracton 
Take your rest & take your medicine.
My pray always for you. I know u 💪💪💪. Take care. 
#GWS #GetWellSoon #Runaway #Model #TakeCare #PrayForBakhtiar #MyPrayAlwaysWithYou

Get Well Soon @bakhtiaracton
Take your rest & take your medicine.
My pray always for you. I know u 💪💪💪. Take care.
#GWS #GetWellSoon #Runaway #Model #TakeCare #PrayForBakhtiar #MyPrayAlwaysWithYou

anje... #NurBasimaTihani #myprayalwayswithyou #sistobe
Jgn lari farith.. Org nk posing ni..
@farimiejusuh 
#xretidokdiam 
#myprayalwayswithyou 
#puteraku

Jgn lari farith.. Org nk posing ni..
@farimiejusuh
#xretidokdiam
#myprayalwayswithyou
#puteraku

Farhaney..my first lovely princess.. On her to signing report card day..
#proveittotheworldwhoareyourealyare
#youcandoit 
#myprayalwayswithyou 
#iloveyouuntiljannah 
#mamasayangkakaksangat2

Farhaney..my first lovely princess.. On her to signing report card day..
#proveittotheworldwhoareyourealyare
#youcandoit
#myprayalwayswithyou
#iloveyouuntiljannah
#mamasayangkakaksangat2

gerammzz😊 #NurBasimaTihani #manjaibuabah #myprayalwayswithyou
tertido sbb pening bace buku terbalik ke syg..heee.. #NurBasimaTihani #myprayalwayswithyou #balikberbukakatkampong

tertido sbb pening bace buku terbalik ke syg..heee.. #NurBasimaTihani #myprayalwayswithyou #balikberbukakatkampong

Top MyPrayAlwaysWithYou photos & videos

Good bye dear darling... ❤️ I will be back to meet u again... will miss u dear. 😘

#myprayalwayswithyou 
#loveumom
#lovedistance 
#willbacksoon✈️

Good bye dear darling... ❤️ I will be back to meet u again... will miss u dear. 😘

#myprayalwayswithyou
#loveumom
#lovedistance
#willbacksoon✈️

11/12/2018 ~ Happy 3rd birthday my sweet little princess.. May Allah bless you with all the most wonderful things that you deserve.. ibu sayang kakak sgt2.. Love as always.. 😘😘 #NurBasimaTihani #myfirstborn #penyejukmataibuayah #myprayalwayswithyou #shuhadaazlan

11/12/2018 ~ Happy 3rd birthday my sweet little princess.. May Allah bless you with all the most wonderful things that you deserve.. ibu sayang kakak sgt2.. Love as always.. 😘😘 #NurBasimaTihani #myfirstborn #penyejukmataibuayah #myprayalwayswithyou #shuhadaazlan

siannye dua2 kesayangan ni.. jenguk2 kat depan, dua2 dh selamat.. 😴😴😆 #NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

siannye dua2 kesayangan ni.. jenguk2 kat depan, dua2 dh selamat.. 😴😴😆 #NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou

si kecik ni.. 😊#NurBahiyaTasnim  #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou
6/11/18~Bahiya Tasnim turns 1😍
My Love, My Sugar, My Spice.. May you have everything nice sayang.. Ibu sayang adik sgt2.. 😘😘 Love as always..
#NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou #Bahiyaturnsone

6/11/18~Bahiya Tasnim turns 1😍
My Love, My Sugar, My Spice.. May you have everything nice sayang.. Ibu sayang adik sgt2.. 😘😘 Love as always..
#NurBahiyaTasnim #manjaibuabah #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou #Bahiyaturnsone

this year you are 30 years old.., but you will be my forever  little Boy ❣️❣️❣️ #nephew #alwaysnforever #myprayalwayswithyou 
enjoy the long journey Boy... #hakunamatatajourney #jebred 
#23062018

this year you are 30 years old.., but you will be my forever little Boy ❣️❣️❣️ #nephew #alwaysnforever #myprayalwayswithyou
enjoy the long journey Boy... #hakunamatatajourney #jebred
#23062018

my two flowers 🌼🌺😍
#NurBasimaTihani #NurBahiyaTasnim #shuhadaazlan #myprayalwayswithyou