Loading...

#esp photos & videos

1m Posts

Loading...
👗 Brand : #panicloset
🍒 Size : xs
✨ น่ารักมากค่ะ
💰 Price : 550
❤️ Detail : เดรสน่ารักมากๆค่ะ ลายสวยมาก
สีสันสดใสเหมาะกับซัมเมอร์ แบรนด์ดีผ้าดีมากๆๆ
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐿
#kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth 
#mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara  #esp #playboy #topshop #lacoste

👗 Brand : #panicloset
🍒 Size : xs
✨ น่ารักมากค่ะ
💰 Price : 550
❤️ Detail : เดรสน่ารักมากๆค่ะ ลายสวยมาก
สีสันสดใสเหมาะกับซัมเมอร์ แบรนด์ดีผ้าดีมากๆๆ
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐿
#kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth
#mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara #esp #playboy #topshop #lacoste

Você pede para escrever frases e recebe amor! ❤😍
#ESP #EJA #alfabetização #ensinandocomamor #amorporensinar❤️📚📝 #meusmeninos #alunosnota1000

Você pede para escrever frases e recebe amor! ❤😍
#ESP #EJA #alfabetização #ensinandocomamor #amorporensinar❤️📚📝 #meusmeninos #alunosnota1000

👗 Brand : #lynaround
🍒 Size : Xs
✨ น่ารักมากๆค่ะ
💰 Price : 550
❤️ Detail : เดรสน่ารักมากค่ะ ผ้าดีมาก
ทรงสวย สีสดใส เหมาะกับซัมเมอร์มากค่า
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐿
#kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth 
#mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara  #esp #playboy #topshop #lacoste

👗 Brand : #lynaround
🍒 Size : Xs
✨ น่ารักมากๆค่ะ
💰 Price : 550
❤️ Detail : เดรสน่ารักมากค่ะ ผ้าดีมาก
ทรงสวย สีสดใส เหมาะกับซัมเมอร์มากค่า
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••🐿
#kloset #milin #vickteerut #disaya #asava #asv #sretsis #suda #wila #mof #kwankao #kayasis #lovebird #somethingboudoir #wilashop #fairygodmotherth
#mimi #landmee #lynaround #jaspal #cps #rir #mistymynx #ccoo #zara #esp #playboy #topshop #lacoste

Antara masalah kesuburan yang dihadapi lelaki yang dapat dikenalpasti dari semen analysis adalah
.
❗️kuantiti air mani yang kurang (semen volume)
❗️air mani yang cair (semen viscosity)
❗️takde sperma
❗️sperma abnormal (sperm morphology)
❗️sperma sikit ❗️masalah pergerakan sperma (sperm motility)
.
Kesemua masalah ni berkaitrapat dengan pemakanan dan gaya hidup
.
Yang dimaksudkan dengan gaya hidup, seperti ❌merokok
❌pengambilan alkohol
❌suka mandi air panas/sauna
❌meletakkan laptop atas riba
❌berbasikal
❌pakaian dalam dan/atau seluar yang ketat
❌stress
.
Dari segi pemakanan pula:
.
👍🏼Bagi mengatasi masalah kuantiti air mani yang sikit dan air mani yang cair, PROTEIN sangat diperlukan. 50% kandungan air mani adalah protein. Kekurangan protein dalam diet menyebabkan kekurangan penghasilan air mani yang banyak dan berkualiti. Air mani yang berkualiti sangat penting untuk melindungi sperma. Sebab tu orang lelaki pun sangat memerlukan ESP .
👍🏼 ZINK sangat tertumpu pada testis dan penyelidik mendapati bahawa kekurangan ZINK menyebabkan kegagalan pengeluaran sperma
.
Zink:
-Meningkatkan motiliti dan kebolehhidupan sperma.
-Meningkatkan kiraan sperma yang sihat.
-Melindungi sperma dengan memerangi radikal bebas untuk meningkatkan kadar kesuburan.
.
Amalkan ZINC PLUS adalah solusi terbaik untuk mendapatkan zink yang berkualiti dan mencukupi
.
👍🏼 VITAMIN E meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma. Memastikan sperma bergerak menuju arah yang betul menembusi telur untuk persenyawaan, seolah-olah sperma itu dilengkapi dengan GPS. Ia juga menyokong fungsi prostat dan hormon lelaki dan menghasilkan cairan prostatik, komponen air mani.
.
VITA E COMPLEX adalah terbaik kerana bukan saja mengandungi vitamin e tapi juga kerana kandungan selenium
.
👍🏼 KOENZIM Q10 sangat penting untuk penghasilan sperma yang lebih banyak dan berkualiti dan juga memberi tenaga pada leher sperma untuk bergerak menuju ke arah tiub fallopio untuk disenyawakan. Inshaa allah COQTROL PLUS adalah supplement yang terbaik
.
—
.
Semoga bermanfaat dan dapat membantu! ❤️ #TipsByMamaSha
#TTC
#tryingtoconceive
#kesuburan
#ESP
#VitaEComplex
#ZincPlus
#CoQTrolPlus
#pengedarshaklee
#shaklee
#bandarkinrara
#puncakjalil

Antara masalah kesuburan yang dihadapi lelaki yang dapat dikenalpasti dari semen analysis adalah
.
❗️kuantiti air mani yang kurang (semen volume)
❗️air mani yang cair (semen viscosity)
❗️takde sperma
❗️sperma abnormal (sperm morphology)
❗️sperma sikit ❗️masalah pergerakan sperma (sperm motility)
.
Kesemua masalah ni berkaitrapat dengan pemakanan dan gaya hidup
.
Yang dimaksudkan dengan gaya hidup, seperti ❌merokok
❌pengambilan alkohol
❌suka mandi air panas/sauna
❌meletakkan laptop atas riba
❌berbasikal
❌pakaian dalam dan/atau seluar yang ketat
❌stress
.
Dari segi pemakanan pula:
.
👍🏼Bagi mengatasi masalah kuantiti air mani yang sikit dan air mani yang cair, PROTEIN sangat diperlukan. 50% kandungan air mani adalah protein. Kekurangan protein dalam diet menyebabkan kekurangan penghasilan air mani yang banyak dan berkualiti. Air mani yang berkualiti sangat penting untuk melindungi sperma. Sebab tu orang lelaki pun sangat memerlukan ESP .
👍🏼 ZINK sangat tertumpu pada testis dan penyelidik mendapati bahawa kekurangan ZINK menyebabkan kegagalan pengeluaran sperma
.
Zink:
-Meningkatkan motiliti dan kebolehhidupan sperma.
-Meningkatkan kiraan sperma yang sihat.
-Melindungi sperma dengan memerangi radikal bebas untuk meningkatkan kadar kesuburan.
.
Amalkan ZINC PLUS adalah solusi terbaik untuk mendapatkan zink yang berkualiti dan mencukupi
.
👍🏼 VITAMIN E meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma. Memastikan sperma bergerak menuju arah yang betul menembusi telur untuk persenyawaan, seolah-olah sperma itu dilengkapi dengan GPS. Ia juga menyokong fungsi prostat dan hormon lelaki dan menghasilkan cairan prostatik, komponen air mani.
.
VITA E COMPLEX adalah terbaik kerana bukan saja mengandungi vitamin e tapi juga kerana kandungan selenium
.
👍🏼 KOENZIM Q10 sangat penting untuk penghasilan sperma yang lebih banyak dan berkualiti dan juga memberi tenaga pada leher sperma untuk bergerak menuju ke arah tiub fallopio untuk disenyawakan. Inshaa allah COQTROL PLUS adalah supplement yang terbaik
.

.
Semoga bermanfaat dan dapat membantu! ❤️ #TipsByMamaSha
#TTC
#tryingtoconceive
#kesuburan
#ESP
#VitaEComplex
#ZincPlus
#CoQTrolPlus
#pengedarshaklee
#shaklee
#bandarkinrara
#puncakjalil

#rESPect #esp #conference
Já tivemos esse botão de pânico na eleição e o arrastamos para a direita... #rua #eleições2018 #democracia #politica #pânico #sp #app #esp #estado #psdb #dem #mbl #nasruas #psl

Já tivemos esse botão de pânico na eleição e o arrastamos para a direita... #rua #eleições2018 #democracia #politica #pânico #sp #app #esp #estado #psdb #dem #mbl #nasruas #psl

BACA BAGI SIAPA NAK KURUS!! Kenapa orang perempuan susah turun berat badan?

Lelaki & perempuan mengalami penurunan metabolisme dalam kehidupan

Cuma perempuan penurunan metabolisme menurun lebih mendadak berbanding lelaki

Semakin umur bertambah semakin menurun metabolisme badan kita

Apa pula kaitan metabolisme dengan beratkan? 
Pernah tak kita tengok.. 1.orang yang makan banyak tapi susah nak gemuk?
✅orang ini metabolisme dia tinggi
✅makanan yang dia makan bertukar menjadi tenaga
✅so,dia tak gemuk sebab tak ada lemak yang terhasil

2.orang yang makan sikit tapi sentiasa gemuk & susah nak turun berat badan?
✅orang ini metabolisme die rendah
✅makanan yang dia makan setengah jadi tenaga setengah akan menjadi lemak
✅itu sebab makan sikit atau banyak jadi gemuk dan susah turun 
Jadi korang nampak tak sekarang?
So,cara pertama korang kena naikkan metabolisme dulu

Bukan diet
Bukan bersenam

#shaklee dapat membantu korang dgn HANYA 3 produk sahaja
1.ostematrix
2.vita C
3.ESP

Kenapa?

#ostematrix
Kajian menunjukkan bahawa kekurangan kalsium dalam tubuh mencetuskan hormon yang menyebabkan badan korang berpaut pada dengan lemak yang sebenarnya boleh  dibakar

#vita C
Vitamin C dan kalsium adalah rakan yang baik dalam meningkatkan metabolisme. Kalsium dpt mempercepatkan metabolisme manakala vita c membantu tubuh dalam penyerapan mineral tersebut

#ESP
Protein dapat membantu dalam meningkatkan kadar metabolisme badan . Ini kerana badan kita membakar kalori dia kali ganda semasa menghadamkan protein berbanding karbohidrat

Tetapi 👉🏻kurang minum air
👉🏻hanya buat kardio
👉🏻makan supper
👉🏻kurang tidur
👉🏻stress

Jadi audit diri korang. Jangan cepat mengalah kalau berat badan susah nak turun. Sebaliknya korang cari jalan penyelesaian untu memperbaiki diri😊

Kalau nak cuba #supplement untuk meningkatkan kadar metabolisme, boleh wasap mummy di 60199304555

Pilihlah #shaklee sbb produk ini lebih berkonsepkan semulajadi😊

Jangan takut berbelanja untuk kesihatan😪

#judinmasyayazafran
#shakleelover
#shaklee
#metabolisme
#nakkurus

BACA BAGI SIAPA NAK KURUS!! Kenapa orang perempuan susah turun berat badan?

Lelaki & perempuan mengalami penurunan metabolisme dalam kehidupan

Cuma perempuan penurunan metabolisme menurun lebih mendadak berbanding lelaki

Semakin umur bertambah semakin menurun metabolisme badan kita

Apa pula kaitan metabolisme dengan beratkan?
Pernah tak kita tengok.. 1.orang yang makan banyak tapi susah nak gemuk?
✅orang ini metabolisme dia tinggi
✅makanan yang dia makan bertukar menjadi tenaga
✅so,dia tak gemuk sebab tak ada lemak yang terhasil

2.orang yang makan sikit tapi sentiasa gemuk & susah nak turun berat badan?
✅orang ini metabolisme die rendah
✅makanan yang dia makan setengah jadi tenaga setengah akan menjadi lemak
✅itu sebab makan sikit atau banyak jadi gemuk dan susah turun
Jadi korang nampak tak sekarang?
So,cara pertama korang kena naikkan metabolisme dulu

Bukan diet
Bukan bersenam

#shaklee dapat membantu korang dgn HANYA 3 produk sahaja
1.ostematrix
2.vita C
3.ESP

Kenapa?

#ostematrix
Kajian menunjukkan bahawa kekurangan kalsium dalam tubuh mencetuskan hormon yang menyebabkan badan korang berpaut pada dengan lemak yang sebenarnya boleh dibakar

#vita C
Vitamin C dan kalsium adalah rakan yang baik dalam meningkatkan metabolisme. Kalsium dpt mempercepatkan metabolisme manakala vita c membantu tubuh dalam penyerapan mineral tersebut

#ESP
Protein dapat membantu dalam meningkatkan kadar metabolisme badan . Ini kerana badan kita membakar kalori dia kali ganda semasa menghadamkan protein berbanding karbohidrat

Tetapi 👉🏻kurang minum air
👉🏻hanya buat kardio
👉🏻makan supper
👉🏻kurang tidur
👉🏻stress

Jadi audit diri korang. Jangan cepat mengalah kalau berat badan susah nak turun. Sebaliknya korang cari jalan penyelesaian untu memperbaiki diri😊

Kalau nak cuba #supplement untuk meningkatkan kadar metabolisme, boleh wasap mummy di 60199304555

Pilihlah #shaklee sbb produk ini lebih berkonsepkan semulajadi😊

Jangan takut berbelanja untuk kesihatan😪

#judinmasyayazafran
#shakleelover
#shaklee
#metabolisme
#nakkurus

Sarapan yang baik untuk permulaan hari yang baik 🌞
.
.
.
Minum esp untuk :
.
Elakkan gastrik • Bekalkan tenaga • Diet • Cantikkan kulit • Milkbooster • Pudarkan parut •
.
Jom amalkan Esp setiap hari 🙌 Esp ready stock disini,  Wasap lyn untuk order 👇
.
.
Lyn Scully 📲019.589.4496
Lyn Scully 📲019.589.4496
Lyn Scully 📲019.589.4496
Lyn Scully 📲019.589.4496
.
_Klik link wasap di bio
.
.
#esp
#promosishakleejanuari
#promosijanuari
#minumandiet
#espshaklee
#shakleecodsandakan
#shakleesandakan
#shakleecodkk
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeselangor
#shakleefreepostage
#shakleekinabatangan
#ctdkjunior
#kurus
#diet
#healthylifestyle
#gastrik
#beautyandhealth
#Minumankecantikan

Sarapan yang baik untuk permulaan hari yang baik 🌞
.
.
.
Minum esp untuk :
.
Elakkan gastrik • Bekalkan tenaga • Diet • Cantikkan kulit • Milkbooster • Pudarkan parut •
.
Jom amalkan Esp setiap hari 🙌 Esp ready stock disini, Wasap lyn untuk order 👇
.
.
Lyn Scully 📲019.589.4496
Lyn Scully 📲019.589.4496
Lyn Scully 📲019.589.4496
Lyn Scully 📲019.589.4496
.
_Klik link wasap di bio
.
.
#esp
#promosishakleejanuari
#promosijanuari
#minumandiet
#espshaklee
#shakleecodsandakan
#shakleesandakan
#shakleecodkk
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleeselangor
#shakleefreepostage
#shakleekinabatangan
#ctdkjunior
#kurus
#diet
#healthylifestyle
#gastrik
#beautyandhealth
#Minumankecantikan

Hi korang..
.
Ok, meh ain bagitau ye..
.
.
antara manfaat terbaik ESP SHAKLEE yg akan buat anda teruja bila amalkannya adalah:
.
🌷Kulit lebih flawless, putih, glowing!
🌷Parut kian pudar menghilang!
🌷Rasa segar bertenaga sepanjang hari walau sehari tidur cuma 5 ke 6 jam.
🌷Susu badan lebih pekat berkrim!
🌷Bibir jd pinkish & lembab (dulu selalu kering & merekah)
🌷Kenyang je rasa most of the time! Even tak makan berjam2 maintain je energetic
🌷Kulit lebih moist, tanpa minyak berlebihan.
🌷Kulit glowing semulajadi!
🌷Jerawat susah nak naik, kalau naik sekejap je kecut!
.
.
BONUS lainnya: 👇👇
.
🥛Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. .
.
🥛Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. .
🥛Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. .
🥛Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
.
Ada banyak lagi tau kebaikan ESP protein shaklee ni, sampai dia jadi produk terlaris shaklee.
.
.
AIN | 01137457350

#shaklee #shakleesetapak
#shakleewangsamaju #shakleekl
#shakleeshahalam #shakleeselangor
#shakleebyain
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleediskaun
#promosishaklee
#setkurusshaklee
#setjerawatshaklee
#setpantangshaklee
#sethamil
#esp
#vitaminc
#vivix
#youthshaklee

Hi korang..
.
Ok, meh ain bagitau ye..
.
.
antara manfaat terbaik ESP SHAKLEE yg akan buat anda teruja bila amalkannya adalah:
.
🌷Kulit lebih flawless, putih, glowing!
🌷Parut kian pudar menghilang!
🌷Rasa segar bertenaga sepanjang hari walau sehari tidur cuma 5 ke 6 jam.
🌷Susu badan lebih pekat berkrim!
🌷Bibir jd pinkish & lembab (dulu selalu kering & merekah)
🌷Kenyang je rasa most of the time! Even tak makan berjam2 maintain je energetic
🌷Kulit lebih moist, tanpa minyak berlebihan.
🌷Kulit glowing semulajadi!
🌷Jerawat susah nak naik, kalau naik sekejap je kecut!
.
.
BONUS lainnya: 👇👇
.
🥛Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita. .
.
🥛Untuk wanita yang sedang pregnant : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran. .
🥛Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan. .
🥛Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
.
.
Ada banyak lagi tau kebaikan ESP protein shaklee ni, sampai dia jadi produk terlaris shaklee.
.
.
AIN | 01137457350

#shaklee #shakleesetapak
#shakleewangsamaju #shakleekl
#shakleeshahalam #shakleeselangor
#shakleebyain
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleediskaun
#promosishaklee
#setkurusshaklee
#setjerawatshaklee
#setpantangshaklee
#sethamil
#esp
#vitaminc
#vivix
#youthshaklee

BETOL KE MINUM ESP BOLEH CANTIK😍 ✅Menganjalkan kulit dan gebu
✅Mencerahkan kulit muka termasuk seluruh badan
✅Merawat kulit kusam
✅Merawat kulit kering
✅Merawat parut hitam dan parut kawah
✅Menjadikan kulit lebih awet muda
✅Menstabilkan hormon
✅Mengawal pertumbuhan jerawat

JOM CANTIK SIHAT DENGAN ENERGY SOY PROTEIN (ESP) 
x rugi uolss consume dengan ESP shaklee ... cantik dpt sekali dapat bonus kesihatan badan pun sihat, awet muda ... AIN | 01137457350

#shaklee #shakleesetapak
#shakleewangsamaju #shakleekl
#shakleeshahalam #shakleeselangor
#shakleebyain
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleediskaun
#promosishaklee
#setkurusshaklee
#setjerawatshaklee
#setpantangshaklee
#sethamil
#esp
#vitaminc
#vivix
#youthshaklee

BETOL KE MINUM ESP BOLEH CANTIK😍 ✅Menganjalkan kulit dan gebu
✅Mencerahkan kulit muka termasuk seluruh badan
✅Merawat kulit kusam
✅Merawat kulit kering
✅Merawat parut hitam dan parut kawah
✅Menjadikan kulit lebih awet muda
✅Menstabilkan hormon
✅Mengawal pertumbuhan jerawat

JOM CANTIK SIHAT DENGAN ENERGY SOY PROTEIN (ESP)
x rugi uolss consume dengan ESP shaklee ... cantik dpt sekali dapat bonus kesihatan badan pun sihat, awet muda ... AIN | 01137457350

#shaklee #shakleesetapak
#shakleewangsamaju #shakleekl
#shakleeshahalam #shakleeselangor
#shakleebyain
#shakleemurah
#shakleehargastudent
#shakleediskaun
#promosishaklee
#setkurusshaklee
#setjerawatshaklee
#setpantangshaklee
#sethamil
#esp
#vitaminc
#vivix
#youthshaklee

What a killer night. Thanks a million to everyone, new fans and old. See ya all next time!! 📸 @poulainpictures 
#ASSAULTCLE
#metal #rock #heavy #metallica #megadeth #anthrax #slayer #ironmaiden #guitar #bass #drums #music #band #pantera #love #amazing #like4like #mockingbird #awesome #dean #esp #ltd #motorhead #thrash #mosh #cleveland
The ESP is real #esp #witchy #spiritual

The ESP is real #esp #witchy #spiritual

THE FAMOUS AMOUS ESP!
.
.
Kenapa ESP ni LAKU KERAS sgt sampai dah berkali-kali OUT OF STOCK di seluruh Malaysia?
.
.
Sebabnya ESP ni manfaat dia ALL-IN-ONE!
.
.
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
.
.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
.
.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
.
.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.
.
.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
.
.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
.
Korang semua dah breakfast? Jangan skip breakfast tau sebab apa yang kita makan waktu pagi nih laa yang akan berikan kita tenaga untuk buat kerja sepanjang hari.
.
.
Okey Jom shake shake esp 💞
.
.
Siapa nak try setong dua boleh call/wassap no kat bawah nih @ click link kt atas yea 👆👆
.
.
SARAH
TRUSTED SID SHAKLEE
.
📲 011.10728486
📲 011.10728486
📲 011.10728486
.
.
#esp #vitaminc #ostematrix #vivix  #glacomplex #bcomplex #alfalfa #chewablec #zinccomplex #omegaguard #youthskincare

THE FAMOUS AMOUS ESP!
.
.
Kenapa ESP ni LAKU KERAS sgt sampai dah berkali-kali OUT OF STOCK di seluruh Malaysia?
.
.
Sebabnya ESP ni manfaat dia ALL-IN-ONE!
.
.
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
.
.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
.
.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
.
.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
.
.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya.
.
.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
.
.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
.
Korang semua dah breakfast? Jangan skip breakfast tau sebab apa yang kita makan waktu pagi nih laa yang akan berikan kita tenaga untuk buat kerja sepanjang hari.
.
.
Okey Jom shake shake esp 💞
.
.
Siapa nak try setong dua boleh call/wassap no kat bawah nih @ click link kt atas yea 👆👆
.
.
SARAH
TRUSTED SID SHAKLEE
.
📲 011.10728486
📲 011.10728486
📲 011.10728486
.
.
#esp #vitaminc #ostematrix #vivix #glacomplex #bcomplex #alfalfa #chewablec #zinccomplex #omegaguard #youthskincare

💥#FALLAS2019 📸 #tb to 🔥LA CREMA🔥 “On the night of the 19th of March, St Joseph’s day, the festival reaches its conclusion; the music ends and the last firecrackers announce that it is all over for another year. A year of anticipation and effort is purified and laid to rest through the flames of the bonfires. The falleros stand and contemplate the scene as the fire devours the works of art that were created to be destroyed. The visitor experiences a strange sensation of fascination and understanding of why the fallas must be burnt. The fallero is already planning for next year’s festival; the visitor is planning to come back.” text by: #Valencia City Guide 🇪🇸 #LaCrema#Fallas#Falles#crema#fireworks#PlazaDeLaReina#Spain#VLC#visitvalencia#fire#Benimaclet#PrimatReig#falla#visitspain#throwback#ESP#theend#flames#igshot#photo#memories#valenciasecreta#igvalencia#valenciagram#valenciagramers#valenciabonita#lovevalencia

💥 #FALLAS2019 📸 #tb to 🔥LA CREMA🔥 “On the night of the 19th of March, St Joseph’s day, the festival reaches its conclusion; the music ends and the last firecrackers announce that it is all over for another year. A year of anticipation and effort is purified and laid to rest through the flames of the bonfires. The falleros stand and contemplate the scene as the fire devours the works of art that were created to be destroyed. The visitor experiences a strange sensation of fascination and understanding of why the fallas must be burnt. The fallero is already planning for next year’s festival; the visitor is planning to come back.” text by: #Valencia City Guide 🇪🇸 #LaCrema #Fallas #Falles #crema #fireworks #PlazaDeLaReina #Spain #VLC #visitvalencia #fire #Benimaclet #PrimatReig #falla #visitspain #throwback #ESP #theend #flames #igshot #photo #memories #valenciasecreta #igvalencia #valenciagram #valenciagramers #valenciabonita #lovevalencia

ハーバーランドにございます弊社駐車場、ハーバーパークではなんと自動車だけではなくバイクも駐輪可能です🏍
大切な愛車を雨風に晒したくないという方にもうってつけ!
ライダーの方もぜひハーバーパークにお越しください!

#駐車場#バイク#ESP#神戸#ハーバーランド#trip#pclub#bike

ハーバーランドにございます弊社駐車場、ハーバーパークではなんと自動車だけではなくバイクも駐輪可能です🏍
大切な愛車を雨風に晒したくないという方にもうってつけ!
ライダーの方もぜひハーバーパークにお越しください!

#駐車場 #バイク #ESP #神戸 #ハーバーランド #trip #pclub #bike

Por que no hay nada mas rico que esas patitas tan suaves como el algodón cuando te mopean, esa naricita fría cuando te toca la piel y ver esa lenguita un tantito afuera mordida por esos hermosos dientes.
AMO A TODOS LOS GATOS.. #alegria #cats #negros #gatos #gatas #picoftheday #fotodeldia #instamoment #instapic #amor #familia #respeto #vida #noalmaltratoanimal #neko #esp #apoya #esteriliza #adopta #cuida #mascota #catloversclub #protección #kitty #ilovecats #catlover #instacat #catlife #catstagram #catoftheday

Por que no hay nada mas rico que esas patitas tan suaves como el algodón cuando te mopean, esa naricita fría cuando te toca la piel y ver esa lenguita un tantito afuera mordida por esos hermosos dientes.
AMO A TODOS LOS GATOS.. #alegria #cats #negros #gatos #gatas #picoftheday #fotodeldia #instamoment #instapic #amor #familia #respeto #vida #noalmaltratoanimal #neko #esp #apoya #esteriliza #adopta #cuida #mascota #catloversclub #protección #kitty #ilovecats #catlover #instacat #catlife #catstagram #catoftheday

Производство электроники. Изготовление устройств. Написание программ. Рабочий скетч, для любого вашего продукта, можете обращаться в личку - напишем. И отладим на вашем оборудовании! 
#arduino #ардуино #stm32 #робототехника#сигнализация #makingadifference #device#микроконтроллер #arduinotft #github#raspberrypizero#квадрокоптер #программирование #электроника #avr #проектыподзаказ#nextion #patterns  #raspberrypi #esp#миландр #digitalscience #digital #автоматика#engineering #websocket #ledcostumes 
#diycraft #patterndesign  #engineerlife

Производство электроники. Изготовление устройств. Написание программ. Рабочий скетч, для любого вашего продукта, можете обращаться в личку - напишем. И отладим на вашем оборудовании!
#arduino  #ардуино  #stm32  #робототехника #сигнализация  #makingadifference  #device #микроконтроллер  #arduinotft  #github #raspberrypizero #квадрокоптер  #программирование  #электроника  #avr  #проектыподзаказ #nextion  #patterns   #raspberrypi  #esp #миландр  #digitalscience  #digital  #автоматика #engineering  #websocket  #ledcostumes 
#diycraft  #patterndesign   #engineerlife

The final dates w/ @theblackdahliamurder_official 
We'll soon be announcing shows for those in between dates.
#theblackdahliamurder
#thelasttensecondsoflife
Last10 only*
.
5/11 - Virginia Beach @ Elevation
5/12 - TBA*
5/13 - Portland, ME @ Port City Music Hall
5/14 - TBA*
5/15 - Syracuse, NY @ Westcott Theater
5/16 - TBA*
5/17 - Lancaster, PA @ Chameleon Club
.
📷: @mylegsgavein
.
#theblackdahliamurder #thelasttensecondsoflife #tltsol #eastcoastpain #bruisecrew #swingmusic2k19 #teamlegator #esp #ernieballstrings #peaveyelectronics #emgpickups #mesaengineering #intunegp #daddariostrings #darkglasselectronics #vratim
#sjcdrums #sabiancymbals #scorpionpercussion #remo #metal #deathcore #numetal #deathmetal #metalcore #moshpits #breakdowns #headbangers #downtempo #sludgemetal

The final dates w/ @theblackdahliamurder_official
We'll soon be announcing shows for those in between dates.
#theblackdahliamurder
#thelasttensecondsoflife
Last10 only*
.
5/11 - Virginia Beach @ Elevation
5/12 - TBA*
5/13 - Portland, ME @ Port City Music Hall
5/14 - TBA*
5/15 - Syracuse, NY @ Westcott Theater
5/16 - TBA*
5/17 - Lancaster, PA @ Chameleon Club
.
📷: @mylegsgavein
.
#theblackdahliamurder #thelasttensecondsoflife #tltsol #eastcoastpain #bruisecrew #swingmusic2k19 #teamlegator #esp #ernieballstrings #peaveyelectronics #emgpickups #mesaengineering #intunegp #daddariostrings #darkglasselectronics #vratim
#sjcdrums #sabiancymbals #scorpionpercussion #remo #metal #deathcore #numetal #deathmetal #metalcore #moshpits #breakdowns #headbangers #downtempo #sludgemetal

Dacia Sandero Stepway 2017 Geyik Testi 🏁🚗🏁 #daciasandero #dacia #stepway #duster #sanderostepway #esp #moosetest #geyiktesti #awd #rwd

Dacia Sandero Stepway 2017 Geyik Testi 🏁🚗🏁 #daciasandero #dacia #stepway #duster #sanderostepway #esp #moosetest #geyiktesti #awd #rwd

おはようございます☺︎
.
今日は友達の結婚式💍
.
二次会では司会を務めさせて頂きます☺︎
写真も沢山撮りたいと思います◎
.
ラテアートも何だかいい感じ✴︎
良い日になりそう☺︎
.
.
.
#bridal #結婚式 #foodie #foodporn #foodstagram #instagood #coffee #latteart #latteartporn #ラテアート  #リーフ #esp #espresso #暮らし #くらし #一人暮らし #ひとりぐらし #インテリア #カフェ #カフェ風 #お洒落 #お洒落さんと繋がりたい #Cuisine #art #love

おはようございます☺︎
.
今日は友達の結婚式💍
.
二次会では司会を務めさせて頂きます☺︎
写真も沢山撮りたいと思います◎
.
ラテアートも何だかいい感じ✴︎
良い日になりそう☺︎
.
.
.
#bridal #結婚式 #foodie #foodporn #foodstagram #instagood #coffee #latteart #latteartporn #ラテアート #リーフ #esp #espresso #暮らし #くらし #一人暮らし #ひとりぐらし #インテリア #カフェ #カフェ風 #お洒落 #お洒落さんと繋がりたい #Cuisine #art #love

Received my PARANORMAL pedal today direct from Prague and hand-made. Such an evil overdrive and tone monster that allows you to relinquish your sound to Satan! This was a personal design by @garyholt_official and made by @khdkelectronics and limited to 250 pieces. Can’t wait to hear more what this thing can do! #metal #heavymetal #garyholt #exodus #slayer #kirkhammet @kirkhammett #toxicwaltz #oldbridgemilitia #headbanger #guitar #gibson #esp #paranormal #guitarpedals #guitareffects #stompbox #satan #mephistopheles #lucifer #churchofsatan #shoutatthedevil

Received my PARANORMAL pedal today direct from Prague and hand-made. Such an evil overdrive and tone monster that allows you to relinquish your sound to Satan! This was a personal design by @garyholt_official and made by @khdkelectronics and limited to 250 pieces. Can’t wait to hear more what this thing can do! #metal #heavymetal #garyholt #exodus #slayer #kirkhammet @kirkhammett #toxicwaltz #oldbridgemilitia #headbanger #guitar #gibson #esp #paranormal #guitarpedals #guitareffects #stompbox #satan #mephistopheles #lucifer #churchofsatan #shoutatthedevil

Thank you to everyone who came out today to support Kim in her fight against cancer and raising money to donate towards UMass’ Cancer Center! Once again, you all shined brightly and showed what community is all about. Kim’s kicking cancer’s ass and she’s one strong mother! We raised over $900 for this MetCon event! Thank you!
•
#ElevateStrengthPerformance #Elevate #ESP #kettlebells #strength #skill #practice #progress #movewell #bestrong #bestrongfirst #strengthtraining #community #elite #team #Worcester #WorcesterMA #beyourbest #actwithcourage #berespectfulhonestandsupportive #constantlylearnandalwaysimprove #practicepatience

Thank you to everyone who came out today to support Kim in her fight against cancer and raising money to donate towards UMass’ Cancer Center! Once again, you all shined brightly and showed what community is all about. Kim’s kicking cancer’s ass and she’s one strong mother! We raised over $900 for this MetCon event! Thank you!

#ElevateStrengthPerformance #Elevate #ESP #kettlebells #strength #skill #practice #progress #movewell #bestrong #bestrongfirst #strengthtraining #community #elite #team #Worcester #WorcesterMA #beyourbest #actwithcourage #berespectfulhonestandsupportive #constantlylearnandalwaysimprove #practicepatience

🇸🇮❤️🇻🇪 #SLO Za lepšo državo, moramo delati skupaj in biti združeni
#ESP Para hacer un mejor país, hay que trabajar juntos y unidos.
#ENG To make a better country, we must work together and united
🙏❤️🤝

🇸🇮❤️🇻🇪 #SLO Za lepšo državo, moramo delati skupaj in biti združeni
#ESP Para hacer un mejor país, hay que trabajar juntos y unidos.
#ENG To make a better country, we must work together and united
🙏❤️🤝

下の娘が第11回ギターデザインコンテストでベースのデザインをし、1000以上の応募からグランプリをいただきました!小さい頃からのオリジナルキャラクターが、本物のベースになって贈呈されました✨✨娘の夢が1つかなった瞬間です❤❤ #ギターデザインコンテスト #第11回ギターデザインコンテスト #グランプリ #もげりんベース #ベース #esp #世界で1つ #オリジナル #デザイン #ベーシスト #高校生 #夢 #キャラクター #オリジナルキャラクター #もげりん #design #guitardesigncontest #original #originaldesign #grandprix #highschoolstudent #character #originalcharacter #mogerin #dream #base #bassist #basedesign #japan

下の娘が第11回ギターデザインコンテストでベースのデザインをし、1000以上の応募からグランプリをいただきました!小さい頃からのオリジナルキャラクターが、本物のベースになって贈呈されました✨✨娘の夢が1つかなった瞬間です❤❤ #ギターデザインコンテスト #第11回ギターデザインコンテスト #グランプリ #もげりんベース #ベース #esp #世界で1つ #オリジナル #デザイン #ベーシスト #高校生 #夢 #キャラクター #オリジナルキャラクター #もげりん #design #guitardesigncontest #original #originaldesign #grandprix #highschoolstudent #character #originalcharacter #mogerin #dream #base #bassist #basedesign #japan

Mesmo lick tocado em 4 guitarras diferentes. Mesmo preset na Fractal AX8, mesma equalização. Tudo igual, exceto a guitarra. Diferença bem pequena entre elas. O timbre tá é nos dedos mesmo. 
Same solo played in 4 different guitars. Using the same config in all 4 parts, just with different guitars. 
1- Ibanez RG 2170FM (Prestige japan)
2- LTD MH103-QM (pé de boi)
3- Music Man Axis (😍)
4- Ibanez S2170PCM (Prestige Korea)
Gostei mais do timbre da 4. 
Obs: perdoe os erros. 
#guitar #guitarra #song #music #musica #rock #metal #guitarist #ibanez #esp #musicman #ernieball #prestige #instagram #japan #korea

Mesmo lick tocado em 4 guitarras diferentes. Mesmo preset na Fractal AX8, mesma equalização. Tudo igual, exceto a guitarra. Diferença bem pequena entre elas. O timbre tá é nos dedos mesmo.
Same solo played in 4 different guitars. Using the same config in all 4 parts, just with different guitars.
1- Ibanez RG 2170FM (Prestige japan)
2- LTD MH103-QM (pé de boi)
3- Music Man Axis (😍)
4- Ibanez S2170PCM (Prestige Korea)
Gostei mais do timbre da 4.
Obs: perdoe os erros.
#guitar #guitarra #song #music #musica #rock #metal #guitarist #ibanez #esp #musicman #ernieball #prestige #instagram #japan #korea

being in a band has been the best thing for me in terms of anxiety & feeling better. i don’t go out much or be social, but it’s helped so much. here’s an idea from years ago that i never posted.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#poppunk #esp #ltd #travisbarker #blink182 #riff #guitar #musician #poppunk #markhoppus #tomdelonge #guitarist #riffoftheday #warped #warpedtour #blackandwhite #emo #scene #aesthetic #grunge #alt #alternative #guyswithtattoos #tattoo #tattooed #knuckletattoos #handtattoos #punk #neff

being in a band has been the best thing for me in terms of anxiety & feeling better. i don’t go out much or be social, but it’s helped so much. here’s an idea from years ago that i never posted.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#poppunk #esp #ltd #travisbarker #blink182 #riff #guitar #musician #poppunk #markhoppus #tomdelonge #guitarist #riffoftheday #warped #warpedtour #blackandwhite #emo #scene #aesthetic #grunge #alt #alternative #guyswithtattoos #tattoo #tattooed #knuckletattoos #handtattoos #punk #neff

¡David durante el último entrenamiento de esta tarde con la Selección Española en el #EstadioMestalla previo al primer partido clasificatorio de mañana ante Noruega! ⚽💯. ¡Tan solo horas para comenzar una nueva etapa vistiendo esta camiseta! ❤💛. @d_degeaofficial @sefutbol 
David during the last training this afternoon with the Spanish National Team at #MestallaStadium ahead to tomorrow's first qualifying match against Norway! 👏👏. Only hours to start a new stage wearing this shirt! ❤💛. #ManchesterUnited #ManUnited #ManUtd #Manchester #United #OldTrafford #ggmu #mufc #degea #ddg1 #daviddegea #davesaves #españa #selecciónespañola #sefutbol #spain #RFEF #SEF #ESP #training

¡David durante el último entrenamiento de esta tarde con la Selección Española en el #EstadioMestalla previo al primer partido clasificatorio de mañana ante Noruega! ⚽💯. ¡Tan solo horas para comenzar una nueva etapa vistiendo esta camiseta! ❤💛. @d_degeaofficial @sefutbol
David during the last training this afternoon with the Spanish National Team at #MestallaStadium ahead to tomorrow's first qualifying match against Norway! 👏👏. Only hours to start a new stage wearing this shirt! ❤💛. #ManchesterUnited #ManUnited #ManUtd #Manchester #United #OldTrafford #ggmu #mufc #degea #ddg1 #daviddegea #davesaves #españa #selecciónespañola #sefutbol #spain #RFEF #SEF #ESP #training

This weeks “New Arrivals” 2019 Gretsch guitars. Over 100 Electro Harmonix pedals, Paradise logo gig bags! #ibanez #charvel #esp

This weeks “New Arrivals” 2019 Gretsch guitars. Over 100 Electro Harmonix pedals, Paradise logo gig bags! #ibanez #charvel #esp

Another Friday play through folks! Full video on FB
Facebook/thecrownofficial

#deathmetal #swedishdeathmetal #guitarplaythrough #riff #thecrownband #metalbladerecords #cobraspeedvenom #esp #ltd #shredding

Another Friday play through folks! Full video on FB
Facebook/thecrownofficial

#deathmetal #swedishdeathmetal #guitarplaythrough #riff #thecrownband #metalbladerecords #cobraspeedvenom #esp #ltd #shredding

Guitars from $490 usd. 
Full customshop.
From wood that you will choose to the colour of the knobs. Don't spend your money on expensive "brandy" guitars. Order the best one in Oldwood customshop.

Worldwide shipping.
PayPal safe payments.
Hardshell case.
Any shape of body and neck.
And other, almost unlimited options.

DM now if you want to know the price for your dream-guitar!
#guitar #guitars #guitarsdaily #guitarporn #guitarist #guitarcover #guitarra #lespaul #gibson #gibsonlespaul #fender #fenderguitar #fenderguitars  #prs #prsguitars #ibanez #ibanezguitars #acoustic #acousticguitar #customshop 
#rock #guitarsolo #guitarsofinstagram #customguitar #emg #esp #epiphoneguitare

Guitars from $490 usd.
Full customshop.
From wood that you will choose to the colour of the knobs. Don't spend your money on expensive "brandy" guitars. Order the best one in Oldwood customshop.

Worldwide shipping.
PayPal safe payments.
Hardshell case.
Any shape of body and neck.
And other, almost unlimited options.

DM now if you want to know the price for your dream-guitar!
#guitar #guitars #guitarsdaily #guitarporn #guitarist #guitarcover #guitarra #lespaul #gibson #gibsonlespaul #fender #fenderguitar #fenderguitars #prs #prsguitars #ibanez #ibanezguitars #acoustic #acousticguitar #customshop
#rock #guitarsolo #guitarsofinstagram #customguitar #emg #esp #epiphoneguitare

りみりん!お誕生日おめでとう!!
これからもPoppin’Partyのベースとして頑張ってね!
りみりんモデルのベース買おっかなぁ…
#牛込りみ生誕祭2019
#牛込りみ
#りみりん
#ベース
#ESP
#推しメン
#天使
#萌え声
#可愛すぎて
#天に召されました

りみりん!お誕生日おめでとう!!
これからもPoppin’Partyのベースとして頑張ってね!
りみりんモデルのベース買おっかなぁ…
#牛込りみ生誕祭2019
#牛込りみ
#りみりん
#ベース
#ESP
#推しメン
#天使
#萌え声
#可愛すぎて
#天に召されました

Can't tell ya how many people have asked me to record this song I came up with, here's just a small Instaclip for Instagram...cos they won't let me do longer than an Instaminute 😫

If you like this leave a comment and let me know and I'll do the full version on my YouTube channel \m/

#espguitars #esp #guitar #trance #trancemusic #delaypedal #yamahathr10x #thisporridgeisjustright #goldilocks

Can't tell ya how many people have asked me to record this song I came up with, here's just a small Instaclip for Instagram...cos they won't let me do longer than an Instaminute 😫

If you like this leave a comment and let me know and I'll do the full version on my YouTube channel \m/

#espguitars #esp #guitar #trance #trancemusic #delaypedal #yamahathr10x #thisporridgeisjustright #goldilocks

Assalamualaikum .
.
Kak  ros  share  lagi  pasal  set  hamil. Ni  pun  bolih  tahan  demand.
.
Set  Hamil  Shaklee  ni  sangat  membantu  untuk  Ibu  hamil,  vitamin  Dan  nutrisi  yang  dibekalkan  lengkap  membantu  tumbesaran bayi  dan  kesihatan  Ibu 😍
.
.
Memang  akan  rasa  berbeza  bila  ambil  dengan  tak  ambil  vitamin  dalam  set  Hamil  Shaklee  ni 😊
.
.
Kalau  rasa  tak  nak  ambik  semua  pun  bolih  bergantung  pada  kehendak  dan  keperluan  masing  masing. .
.
Anak  anak  kak  ros  semua  ambik  set  hamil  Shaklee. .

Masa  hamil lah  paling  mudah  nak  pastikan bayi  dan  ibu  mendapat  nutrient  penting  sebaiknya. .
.
 Caranya  Ibu  Ibu  pastikan makan  makanan  berkhasiat  Dan  pengambilan vitamin vitamin khas  buat  Ibu  Hamil 😊
.
.
So  whatsapp  kak  ros  0196011657 for  free  consultation. .
.

#terapiinstagram

Assalamualaikum .
.
Kak ros share lagi pasal set hamil. Ni pun bolih tahan demand.
.
Set Hamil Shaklee ni sangat membantu untuk Ibu hamil, vitamin Dan nutrisi yang dibekalkan lengkap membantu tumbesaran bayi dan kesihatan Ibu 😍
.
.
Memang akan rasa berbeza bila ambil dengan tak ambil vitamin dalam set Hamil Shaklee ni 😊
.
.
Kalau rasa tak nak ambik semua pun bolih bergantung pada kehendak dan keperluan masing masing. .
.
Anak anak kak ros semua ambik set hamil Shaklee. .

Masa hamil lah paling mudah nak pastikan bayi dan ibu mendapat nutrient penting sebaiknya. .
.
Caranya Ibu Ibu pastikan makan makanan berkhasiat Dan pengambilan vitamin vitamin khas buat Ibu Hamil 😊
.
.
So whatsapp kak ros 0196011657 for free consultation. .
.

#terapiinstagram

New beauty in the house 😁 #esp #xtonepc1 #xtoneguitars #readytorock #notforjazz

New beauty in the house 😁 #esp #xtonepc1 #xtoneguitars #readytorock #notforjazz

Моя красотка;) #ltd #esp

Моя красотка;) #ltd #esp

Guitars from $490 usd. 
Full customshop.
From wood that you will choose to the colour of the knobs. Don't spend your money on expensive "brandy" guitars. Order the best one in Oldwood customshop.

Worldwide shipping.
PayPal safe payments.
Hardshell case.
Any shape of body and neck.
And other, almost unlimited options.

DM now if you want to know the price for your dream-guitar!
#guitar #guitars #guitarsdaily #guitarporn #guitarist #guitarcover #guitarra #lespaul #gibson #gibsonlespaul #fender #fenderguitar #fenderguitars  #prs #prsguitars #ibanez #ibanezguitars #acoustic #acousticguitar #customshop 
#rock #guitarsolo #guitarsofinstagram #customguitar #emg #esp #epiphoneguitare

Guitars from $490 usd.
Full customshop.
From wood that you will choose to the colour of the knobs. Don't spend your money on expensive "brandy" guitars. Order the best one in Oldwood customshop.

Worldwide shipping.
PayPal safe payments.
Hardshell case.
Any shape of body and neck.
And other, almost unlimited options.

DM now if you want to know the price for your dream-guitar!
#guitar #guitars #guitarsdaily #guitarporn #guitarist #guitarcover #guitarra #lespaul #gibson #gibsonlespaul #fender #fenderguitar #fenderguitars #prs #prsguitars #ibanez #ibanezguitars #acoustic #acousticguitar #customshop
#rock #guitarsolo #guitarsofinstagram #customguitar #emg #esp #epiphoneguitare

Una rola para empezar el día (si me levante súper temprano para grabar esto y hasta ahorita la subí, editada en el camión 🤣🎸)
•
•
•
#rola #song #erotomania #dreamtheater #johnpetrucci #ultramicrolicks #music #melomanos #rock #iphone #progressive #ltdguitars #espguitars #adivinalarola #ltd #esp #dwdrums #dw #homesweethome #pasandoelrato #buenasmañanas #guitarporn #metro #cdmx #aprendeuninstrumento

Una rola para empezar el día (si me levante súper temprano para grabar esto y hasta ahorita la subí, editada en el camión 🤣🎸)



#rola #song #erotomania #dreamtheater #johnpetrucci #ultramicrolicks #music #melomanos #rock #iphone #progressive #ltdguitars #espguitars #adivinalarola #ltd #esp #dwdrums #dw #homesweethome #pasandoelrato #buenasmañanas #guitarporn #metro #cdmx #aprendeuninstrumento

出会いと別れの季節 
一年の集大成、新たな始まり 
新設一期生は少人数やけど、それぞれ個性が強い 
残念ながらミウとユキが新しい道へ進むけど、人生後悔なく頑張ってほしい 
これから新学期それぞれのビジョン、夢にむけて突き進め
#ESP#entertainment#dance#vocal#fukuoka#dancer#performance
#pp#pv

出会いと別れの季節
一年の集大成、新たな始まり
新設一期生は少人数やけど、それぞれ個性が強い
残念ながらミウとユキが新しい道へ進むけど、人生後悔なく頑張ってほしい
これから新学期それぞれのビジョン、夢にむけて突き進め
#ESP #entertainment #dance #vocal #fukuoka #dancer #performance
#pp #pv

Who’s likes blurry out of focus, unexpected Band Photos ? You do ? ! Well, your in for a treat. Everyday till Monday we’re going to share one photo, of a member of SWINE, and on Monday we will reveal who’s the new Infection in the band, Stay Tuned 📺 But here we have a lovely pic of @metal_miggs  and @zachrabbitlopez 💀#Metal #Thrash #Hardcore #Punk #MetalMusic #Tattoos #LA #Hollywood #MetalBlade #Relapse #Records #Skate #Thrasher #LosAngeles #Photography #Grind #Deathmetal #Nuclearblast #Records #NewMusic #guitar #espguitars #galienkrueger #Bass #ESP #bassguitar #Classic #Localshows #SWINE

Who’s likes blurry out of focus, unexpected Band Photos ? You do ? ! Well, your in for a treat. Everyday till Monday we’re going to share one photo, of a member of SWINE, and on Monday we will reveal who’s the new Infection in the band, Stay Tuned 📺 But here we have a lovely pic of @metal_miggs and @zachrabbitlopez 💀 #Metal #Thrash #Hardcore #Punk #MetalMusic #Tattoos #LA #Hollywood #MetalBlade #Relapse #Records #Skate #Thrasher #LosAngeles #Photography #Grind #Deathmetal #Nuclearblast #Records #NewMusic #guitar #espguitars #galienkrueger #Bass #ESP #bassguitar #Classic #Localshows #SWINE

Ants #esp back from temptations in New Bedford Mass with a new paint job setup and pickup thank you for the great custom work #espviper#punk#downcaser #arealmansguitar #satinblack #oldschoolemo #berkleysucks #berkleysucksass #selfteach #666

Ants #esp back from temptations in New Bedford Mass with a new paint job setup and pickup thank you for the great custom work #espviper #punk #downcaser #arealmansguitar #satinblack #oldschoolemo #berkleysucks #berkleysucksass #selfteach #666

Top esp photos & videos

鳥取RuRu Cafeへご来場ありがとうございました!D_DriveのSABER TIGER TOURへの参加はここまで。さみしいですが、残りのツアーも頑張ってください!D_Driveも参加させてもらえてホント嬉しかったです!ありがとうございました🤘🏻 Thank you for coming to SABER TIGER TOUR in Tottori! I really enjoyed the tour.
Do you like it? 
I appreciate SABER TIGER and CONCERTO MOON!

#D_Drive #yuki #flyingv #rock #metal #japan
#femaleguitarplayer #backstage #japanesewoman #music #guitar #ライブ #フライングv #esp #edwards

鳥取RuRu Cafeへご来場ありがとうございました!D_DriveのSABER TIGER TOURへの参加はここまで。さみしいですが、残りのツアーも頑張ってください!D_Driveも参加させてもらえてホント嬉しかったです!ありがとうございました🤘🏻 Thank you for coming to SABER TIGER TOUR in Tottori! I really enjoyed the tour.
Do you like it?
I appreciate SABER TIGER and CONCERTO MOON!

#D_Drive #yuki #flyingv #rock #metal #japan
#femaleguitarplayer #backstage #japanesewoman #music #guitar #ライブ #フライングv #esp #edwards

Sparkling night✨✨
Thank you Saitama!
The audience was awesome!! 西川口Heartsへご来場ありがとうございました!
いっぱいの方に来てもらえて感謝です!
CDも沢山買ってくれてありがとうございますー😢✨ #backstage
#D_Drive #Yuki #guitar #guitarist #marshall #esp #BOSS #rock #metal #music #femaleguitarist  #horizon3  #japan #japanesewoman #ギター #ロック #音楽 #ライブ #ゆき

Sparkling night✨✨
Thank you Saitama!
The audience was awesome!! 西川口Heartsへご来場ありがとうございました!
いっぱいの方に来てもらえて感謝です!
CDも沢山買ってくれてありがとうございますー😢✨ #backstage
#D_Drive #Yuki #guitar #guitarist #marshall #esp #BOSS #rock #metal #music #femaleguitarist #horizon3 #japan #japanesewoman #ギター #ロック #音楽 #ライブ #ゆき

Attraction 4D / D_Drive

15th March, 2019

今日は神戸チキンジョージでライブ!
明日は鳥取RuRu Cafeです!
ご来場お待ちしております。

D_Drive is playing tonight at Kobe Chicken George! 
Who's coming?

#D_Drive #Yuki #guitar #guitarist #marshall #esp #BOSS #rock #metal #music #femaleguitarist #flyingv #horizon3 #edwards #expro #japan #japanesewoman #ギター #ロック #音楽 #ライブ #ゆき

Attraction 4D / D_Drive

15th March, 2019

今日は神戸チキンジョージでライブ!
明日は鳥取RuRu Cafeです!
ご来場お待ちしております。

D_Drive is playing tonight at Kobe Chicken George!
Who's coming?

#D_Drive #Yuki #guitar #guitarist #marshall #esp #BOSS #rock #metal #music #femaleguitarist #flyingv #horizon3 #edwards #expro #japan #japanesewoman #ギター #ロック #音楽 #ライブ #ゆき

♪The Last Revenge / D_Drive

明後日からライブが続きます!
3月の予定~ ◆3月15日(金)埼玉
西川口Hearts ◆3月16日(土)宮城
仙台MACANA ◆3月17日(日)福島
福島C-moon ◆3月20日(水)兵庫
神戸チキンジョージ ◆3月21日(木)鳥取
鳥取RuRu Cafe ◆3月30日(土)大阪
十三GABU
※D_Drive 10th Anniversary Live 
D_Drive is playing in Saitama, Miyagi and Fukushima, Japan this weekend! 
I can't wait for the gigs! 
#D_Drive #Yuki #guitar #guitarist #marshall #esp #BOSS #rock #metal #music #femaleguitarist  #horizon3  #expro #japan #japanesewoman #ギター #ロック #音楽 #ライブ #ゆき

♪The Last Revenge / D_Drive

明後日からライブが続きます!
3月の予定~ ◆3月15日(金)埼玉
西川口Hearts ◆3月16日(土)宮城
仙台MACANA ◆3月17日(日)福島
福島C-moon ◆3月20日(水)兵庫
神戸チキンジョージ ◆3月21日(木)鳥取
鳥取RuRu Cafe ◆3月30日(土)大阪
十三GABU
※D_Drive 10th Anniversary Live
D_Drive is playing in Saitama, Miyagi and Fukushima, Japan this weekend!
I can't wait for the gigs!
#D_Drive #Yuki #guitar #guitarist #marshall #esp #BOSS #rock #metal #music #femaleguitarist #horizon3 #expro #japan #japanesewoman #ギター #ロック #音楽 #ライブ #ゆき