Loading...

#hondapetak photos & videos

2.8k Posts

Loading...
Belajar jadi pemaaf. Berhenti jadi pembenci, berhenti salahkan orang lain, belajar perbetulkan diri sendiri😝😆
•
•
•
#mickeyflorida #funimate #repost #ex5 #aankhenkhuli #ex5dream #ex5lovers_official #ex5tetapdihati❤️ #hondapetak #white #bluesky #kinemaster #reposts #terengganu #terengganumolekdoh

Belajar jadi pemaaf. Berhenti jadi pembenci, berhenti salahkan orang lain, belajar perbetulkan diri sendiri😝😆



#mickeyflorida #funimate #repost #ex5 #aankhenkhuli #ex5dream #ex5lovers_official #ex5tetapdihati❤️ #hondapetak #white #bluesky #kinemaster #reposts #terengganu #terengganumolekdoh

Ngam bosku#ex5#ex5dream#kronihondapetak#kakipacak#hondapetak
Relax je masuk rim Y
Steady owner😀
Mention owner
Follow: @7rarecing
#rarecing
#kronixjahat
#kronilampupetakofficial
#hondapetak #c70
#lampupetak #hondac70

Relax je masuk rim Y
Steady owner😀
Mention owner
Follow: @7rarecing
#rarecing
#kronixjahat
#kronilampupetakofficial
#hondapetak #c70
#lampupetak #hondac70

Selamat Petang warga rarecing😉
Follow: @7rarecing 
#hondac70 #hondacub
#c70 #hondapetak
#hondagbo #rarecing

Selamat Petang warga rarecing😉
Follow: @7rarecing
#hondac70 #hondacub
#c70 #hondapetak
#hondagbo #rarecing

Bestkan kalau join gathering orang tengok kita macam fuhh recik'ss arhh abam ni, pakai LOCK GARI baii bukan biashe² nih🔥moto biasa pon kalau pakai barang rare ni sumpah nampak padu budak ni‼
.
HAHH TAKKAN NAK TUNGGU LAGI??
.
Jum jadi 7 TERAWAL dan jimat RM20 💢
.
Tekan link di bio ⬆️
.
#anak #muda #layan #corner #team #yamaha #hondapetak #kapcai #kapcaimalaya #kapcaisado #rempit #madi #madi #garing #ex5 #rxzmembers #125zr #rr #sprinttest #asap

Bestkan kalau join gathering orang tengok kita macam fuhh recik'ss arhh abam ni, pakai LOCK GARI baii bukan biashe² nih🔥moto biasa pon kalau pakai barang rare ni sumpah nampak padu budak ni‼
.
HAHH TAKKAN NAK TUNGGU LAGI??
.
Jum jadi 7 TERAWAL dan jimat RM20 💢
.
Tekan link di bio ⬆️
.
#anak #muda #layan #corner #team #yamaha #hondapetak #kapcai #kapcaimalaya #kapcaisado #rempit #madi #madi #garing #ex5 #rxzmembers #125zr #rr #sprinttest #asap

Salam silaturrahim rider, nak cakap sikit ni, gathering motor dah nak dekat, motor dah setting cun cun tapi kenapa bawak lock cikai jerr, tak nak ke nampak menyerlah masa tu..?? Meh try lock gari ni kita tengok jauh mana dia punya mengancam🤤
.
7 TERAWAL DAPAT JIMAT RM20 ‼️💯
.
Tekan link di bio⬆️
.
#padubossku #rempit #layan #yamaha #ysuku #rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #hondapetak #sisto #sistoidola #abamidola #fz #rs #arai #kyt #duaroda #panas

Salam silaturrahim rider, nak cakap sikit ni, gathering motor dah nak dekat, motor dah setting cun cun tapi kenapa bawak lock cikai jerr, tak nak ke nampak menyerlah masa tu..?? Meh try lock gari ni kita tengok jauh mana dia punya mengancam🤤
.
7 TERAWAL DAPAT JIMAT RM20 ‼️💯
.
Tekan link di bio⬆️
.
#padubossku #rempit #layan #yamaha #ysuku #rxz #rxzmembers #rxzmalaysia #hondapetak #sisto #sistoidola #abamidola #fz #rs #arai #kyt #duaroda #panas

Bila Abang Sulong Jumpa Adik2 Rabbit Dia😂😂😂
#hondapetak 
#hondaLagend

Bila Abang Sulong Jumpa Adik2 Rabbit Dia😂😂😂
#hondapetak
#hondaLagend

#Repost @7rarecing
• • • • • •
Anak beranak berkumpul ❤ 
Follow: @7rarecing 
#3generasi #hondabulat #hondapetak #hondaex5 #rarecing #gengutara

#Repost @7rarecing
• • • • • •
Anak beranak berkumpul ❤
Follow: @7rarecing
#3generasi #hondabulat #hondapetak #hondaex5 #rarecing #gengutara

Disebalik senyuman😌
Tersimpan Luka Yg💔
Amat Pedih🔥🔥
Insyallah Allah Mmberi🤲
Perancangan Yg Lebih😍
Baik Selepas Ni😉
Bersabar Dan Tawakal Ja🌹🌹 #bosskitebknbiashe2
 #maluapabo55ku
#jenterapejuang#jiwakacau
#135lc #thebestneverrest
#jentera2roda #hondapetak
#kapcaijahat #kanjozoku

Disebalik senyuman😌
Tersimpan Luka Yg💔
Amat Pedih🔥🔥
Insyallah Allah Mmberi🤲
Perancangan Yg Lebih😍
Baik Selepas Ni😉
Bersabar Dan Tawakal Ja🌹🌹 #bosskitebknbiashe2
#maluapabo55ku
#jenterapejuang #jiwakacau
#135lc #thebestneverrest
#jentera2roda #hondapetak
#kapcaijahat #kanjozoku

Anak beranak berkumpul ❤ 
Follow: @7rarecing 
#3generasi #hondabulat #hondapetak #hondaex5 #rarecing #gengutara
Selamat petang jumaat...
#tamilanmotorclub 
#kronihondapetak 
#c70_officiall 
#hondapetak
Piston bukanlah ukuran,kaberator bukanlah penentuan,hobi bukan juga halangan

#kronic70malaysia 
#c70 
#c70malaysia 
#kapcailampupetak
#hondac70
#lampupetak
#hondapetak
@c70_officiall 
@kronidarat_ 
@7rarecing

Piston bukanlah ukuran,kaberator bukanlah penentuan,hobi bukan juga halangan

#kronic70malaysia
#c70
#c70malaysia
#kapcailampupetak
#hondac70
#lampupetak
#hondapetak
@c70_officiall
@kronidarat_
@7rarecing

support 1 ratus geng jangan lupa tag okay @azim_arabi  Done event cup Prix jempol 2018,
Boleh blk Johor dh✌️
Thank geng motor yg sudi lepak.
17-18 hb 11/2018
Mari meriahkan lagi event kawan jauh n dekat 
#cupprix 
#masihmencarikelajuan
#kakymotor #hondapetak
#kapcaimalaya  #kapcaijahat
#jenterapejuang #sukanpermotoran
#jentera_fly #c70racing
#budak_kapcai_ #pencintakelajuan
#budak_video_official 
#legasilampupetak #ex5langkawicrew @motoday_official #kroni201m  #jenteraspeed_
#ownerxhensem  #kapcai #kapcaisado #kapcaijahatkakitapau #sangap_highway .
Follow @honda_cub_n9
Ada yg suka..ada yg marah bila kita suka acah2 cucuk2 die kat hiway...tapi ramai yg bagi thumb up 👍👍tanda setuju oskoll masih lagi releven...cuma ko kena pandailah mcm mana salam perkenalan hiway ni...ko main pancung je memang melenting lah org tu...kan..kan..
#kapcaijahat #gboj #gbo #hondac70 #hondapetak #silentkiller

Ada yg suka..ada yg marah bila kita suka acah2 cucuk2 die kat hiway...tapi ramai yg bagi thumb up 👍👍tanda setuju oskoll masih lagi releven...cuma ko kena pandailah mcm mana salam perkenalan hiway ni...ko main pancung je memang melenting lah org tu...kan..kan..
#kapcaijahat #gboj #gbo #hondac70 #hondapetak #silentkiller

Kalau hati dah nekad nak repair motor lama yang dah buruk, seat berlubang, rim berkarat. Bagi semua nampak baru macam baru keluar kedai. Sanggup berhabis modal sampai cecah ribu.

Dari hampir-hampir jadi besi buruk buat tukun, kembali kepada rupa bentuk asal.

Orang tengok dan rasa menarik je dek mata, rasa nak beli. Kita nak jual pun rasa sayang.

Min dulu pernah restore motor buruk guna masa study. Modenas Kriss. Baru 3 bulan melaram dengan cover set baru, kena rembat masa balik cuti raya.

Cuma tinggal penutup tiub chrome je 2 biji atas lantai. Memang kejam sungguh.
.
#c70malaysia #c70klasik #kapcaikita_ #kronipetakofficial #kingdragmalaysia #ex5perakofficial #kroni57official #jiwaduaroda #kroni_yamahass #kitasetsetlcbro #kmkmofficials_ #ex5class1 #jenterakelajuan #gengc70 #hondac70malaysia #hondapetak #legasilampupetak #kroniduaroda #kamitakramai #kronilampupetakmalaysia #hondaex5dream #jentera4strooke #memanchoyop

Kalau hati dah nekad nak repair motor lama yang dah buruk, seat berlubang, rim berkarat. Bagi semua nampak baru macam baru keluar kedai. Sanggup berhabis modal sampai cecah ribu.

Dari hampir-hampir jadi besi buruk buat tukun, kembali kepada rupa bentuk asal.

Orang tengok dan rasa menarik je dek mata, rasa nak beli. Kita nak jual pun rasa sayang.

Min dulu pernah restore motor buruk guna masa study. Modenas Kriss. Baru 3 bulan melaram dengan cover set baru, kena rembat masa balik cuti raya.

Cuma tinggal penutup tiub chrome je 2 biji atas lantai. Memang kejam sungguh.
.
#c70malaysia #c70klasik #kapcaikita_ #kronipetakofficial #kingdragmalaysia #ex5perakofficial #kroni57official #jiwaduaroda #kroni_yamahass #kitasetsetlcbro #kmkmofficials_ #ex5class1 #jenterakelajuan #gengc70 #hondac70malaysia #hondapetak #legasilampupetak #kroniduaroda #kamitakramai #kronilampupetakmalaysia #hondaex5dream #jentera4strooke #memanchoyop

#repost [@nursaifulmahazer ]
• • • • • •
Biar buruk asal geran ditangan😎
• • • • • •
H
#crewex5semalaya #c70malaysia #hondapetak #c70modifikasi @c70_officiall @kapcainoob @honda_c70_malaysia @kroni_c70

#repost [@nursaifulmahazer ]
• • • • • •
Biar buruk asal geran ditangan😎
• • • • • •
H
#crewex5semalaya #c70malaysia #hondapetak #c70modifikasi @c70_officiall @kapcainoob @honda_c70_malaysia @kroni_c70

Top hondapetak photos & videos

nite my fl.. 🌹😘😴@Regran_ed from @dekbir_110 - 🦑 - #regrann#c70#legend#hondapetak#nice#restore#new#rider#kamitkramai#salute
C70 pon layan injection dah sekarang😍😍 ..
Cc:@aliff_zulfata .....
Follow : @modifieldmotor 
#modifieldmotor #pistonracing .....
#jentera4strooke #hondapetak #injection

C70 pon layan injection dah sekarang😍😍 ..
Cc:@aliff_zulfata .....
Follow : @modifieldmotor
#modifieldmotor #pistonracing .....
#jentera4strooke #hondapetak #injection

KORANG NAK MOTOR RANGGI😉
MEH USYA JAP PAGE 🤗👋
STICKER JOKER MACAM-MACAM  DESIGN ADA👋👍 SESUAI DIPAKAI DEKAT SEMUA MOTOR (RM 20)
COD SEREMBAN ,JEMPOL  N9,KALAU ORANG KL NAK, JUMPA RNR NILAI
JAUH BOLEH POS

DEAL SAMPAI JADI!!!🤗🙊 .

WS  AZIM (0176303768)
.
.
#peminatmotorklasik  @honda_cub_n9 #kapcai  #kapcaikakitapau  @jiwapermotoran 
#kroni201m  #kronilampupetak  #hondapetak
#duniapermotoran #kronilampupetak #kapcai #kapcaikakitapau
#kroni201m #jenterapejuang #jenterasado
#7rarecing #motorklasik  #matmotorepost #c70racing #jarang❌ngam #c70_officiall  #7rarecing #kronipantaitimur #ex5langkawicrew #honda_c70_malaysia #kakylepaktown
#jiwapermotoran  #jiwakelajuan  #kingdrag #duniapermotoran @kronipantaitimur @kronipantaitimur_ #wilayahpermotoran
#belakangsampai #custom #flyorstayhome
Video khas untuk pengguna lampu petak😉

Alhamdulillah rezeki no 1 putera racing st2 time 9.162 spec 110 
Follow: @7rarecing
Video from @luqman_griezman
#hondac70 #lampupetak #hondapetak
#amexpistonkecik #rarecing #c70 #hondac70 #c70malaysia

Video khas untuk pengguna lampu petak😉

Alhamdulillah rezeki no 1 putera racing st2 time 9.162 spec 110
Follow: @7rarecing
Video from @luqman_griezman
#hondac70 #lampupetak #hondapetak
#amexpistonkecik #rarecing #c70 #hondac70 #c70malaysia

Pengguna lampu petak, masuk2😀
 Bangunlah wahai arjuna beta...lame dh tidor....😀😀🏁🏁
Follow: @7rarecing
#mood201m #c70 #hondapetak
#pezajojomotor #lampupetak
#puteraracing #c70malaysia
#hondac70 #rarecing

Pengguna lampu petak, masuk2😀
Bangunlah wahai arjuna beta...lame dh tidor....😀😀🏁🏁
Follow: @7rarecing
#mood201m #c70 #hondapetak
#pezajojomotor #lampupetak
#puteraracing #c70malaysia
#hondac70 #rarecing

Bila tengok gambar nie teringat abam polis yang baik hati yang boleh buat bincang respect sangat2 ✌✌ Terima Kasih Tag abam polis yang baik hati mulia murah rezeki amin☺☺ trgdi lari pusing2 kena kepung disbbkn itu jln dtg itu jln kluar 😢😢
-
Follow --> @jentera4strooke
Follow --> @yllcb
Follow --> @jenteraperjuangan 
#jentera4strooke #yllcb #jenteraperjuangan #hondapetak #hondapetakc70 #petangminggulokasijambatanmarinaisland
#manamaularisudahdapat

Bila tengok gambar nie teringat abam polis yang baik hati yang boleh buat bincang respect sangat2 ✌✌ Terima Kasih Tag abam polis yang baik hati mulia murah rezeki amin☺☺ trgdi lari pusing2 kena kepung disbbkn itu jln dtg itu jln kluar 😢😢
-
Follow --> @jentera4strooke
Follow --> @yllcb
Follow --> @jenteraperjuangan
#jentera4strooke #yllcb #jenteraperjuangan #hondapetak #hondapetakc70 #petangminggulokasijambatanmarinaisland
#manamaularisudahdapat