Loading...

#shabushabu photos & videos

516.1k Posts

Loading...
・
職場のお疲れ様会で
#極薄ラムしゃぶ専門工藤羊肉店 へ。
・
この #ピラミッド のインパクトに、思わず全員で
「オォーっ」とひと叫び!
・
2種類のスープを選び、
#しゃぶしゃぶ していただくのですが、生でも美味しいと聞き
1枚パクッと挑戦してみました。
・
全く臭みもなく、
#イタリア産生ハム のよう。
・
オススメの #ラムとろ丼 も、
#山わさび とマッチして
美味しかった〜☺︎
・
#ラム肉 に含まれる#カルニチン は
#ダイエット効果 もあるそうで、
「何枚食べてもカロリーゼロだね〜。」と、
#サンドイッチマン伊達理論 に乗っかって、お腹いっぱいいただきました。
・
・
#ラム肉 #肉 #工藤羊肉店 #すすきの #すすきのグルメ #鍋 #しゃぶしゃぶ祭り #野菜食べ放題 #札幌グルメ #女子会 
#lamb #meat #shabushabu #sapporo #susukino #instagood #instafood #instameat


職場のお疲れ様会で
#極薄ラムしゃぶ専門工藤羊肉店 へ。

この #ピラミッド のインパクトに、思わず全員で
「オォーっ」とひと叫び!

2種類のスープを選び、
#しゃぶしゃぶ していただくのですが、生でも美味しいと聞き
1枚パクッと挑戦してみました。

全く臭みもなく、
#イタリア産生ハム のよう。

オススメの #ラムとろ丼 も、
#山わさび とマッチして
美味しかった〜☺︎

#ラム肉 に含まれる #カルニチン
#ダイエット効果 もあるそうで、
「何枚食べてもカロリーゼロだね〜。」と、
#サンドイッチマン伊達理論 に乗っかって、お腹いっぱいいただきました。


#ラム肉 #肉 #工藤羊肉店 #すすきの #すすきのグルメ #鍋 #しゃぶしゃぶ祭り #野菜食べ放題 #札幌グルメ #女子会
#lamb #meat #shabushabu #sapporo #susukino #instagood #instafood #instameat

มาลองชาบู#shabutei #shabushabu #meat #meatlover#osaka#namba #ชาบู

มาลองชาบู #shabutei #shabushabu #meat #meatlover #osaka #namba #ชาบ

Warna nya seger banget ya gaeeesss...?!😊 Yang masih penasaran sama hanasuki yang rasanya juara banget😋😍 Yuk langsung aja order gaeeesss...😊
.
Order 👉 081318197243 klik link wa di bio ya 😊
.
#hanasuki #hanasukicileungsi #sukiinstan #peloporsukiinstant #sukihomemade #sukibestseller #sukikuahtomyam #sukikuahkaldu #sukioriginal #steamboat #shabushabu #makanankekikinian #jajanankekinian #foodstagram #foodlover #kulinercileungsi #kulinerlovers #masakmudah #masakpraktis #jajanancileungsi #makanancileungsi #yukjajanlagi #olahanseafood #frozenfood #makananbeku

Warna nya seger banget ya gaeeesss...?!😊 Yang masih penasaran sama hanasuki yang rasanya juara banget😋😍 Yuk langsung aja order gaeeesss...😊
.
Order 👉 081318197243 klik link wa di bio ya 😊
.
#hanasuki #hanasukicileungsi #sukiinstan #peloporsukiinstant #sukihomemade #sukibestseller #sukikuahtomyam #sukikuahkaldu #sukioriginal #steamboat #shabushabu #makanankekikinian #jajanankekinian #foodstagram #foodlover #kulinercileungsi #kulinerlovers #masakmudah #masakpraktis #jajanancileungsi #makanancileungsi #yukjajanlagi #olahanseafood #frozenfood #makananbeku

Sashimi Moriawase
•
Mixed platter of the freshest seafood to start your Omakase experience in Tamashii!
•
•
•
#tamashiirobataya #robata #Robataya #japanesegrill #seasonal #omakase #setlunch #sukiyaki #whiskysukiyaki #sakenabe #shabushabu #whiskybar #sgrestaurant #sgfood #sgig #sgbar #foodspotting #sgfoodporn #japaneserestaurant #sashimimoriawase #sashimi
#shabushabu at home!

#shabushabu at home!

Aku mau manang voucher dari @shabuliciousbrunei  melalui segment repost and win dari @pelangifm  sebabnya ku mau bawa adi beradiku yang cuti sekulah untuk merasai makanan panas2 yang live cooking atu di sana dan kan ku bawa durg ke sana. Mudahan manang .. @_wawainaraa_ @syifaqairina @mdzhimmy  #specialfamilysetmeal #memorablemeal #familyandfriends #shabushabu #asianfood #freshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #batubersurat #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam #yourfamilychoice #shabulicious #delima #foodarena  #seriqlapmall @shabuliciousbrunei

Aku mau manang voucher dari @shabuliciousbrunei melalui segment repost and win dari @pelangifm sebabnya ku mau bawa adi beradiku yang cuti sekulah untuk merasai makanan panas2 yang live cooking atu di sana dan kan ku bawa durg ke sana. Mudahan manang .. @_wawainaraa_ @syifaqairina @mdzhimmy #specialfamilysetmeal #memorablemeal #familyandfriends #shabushabu #asianfood #freshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #batubersurat #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam #yourfamilychoice #shabulicious #delima #foodarena #seriqlapmall @shabuliciousbrunei

#Repost @zubublokm
• • • • •
Morning ... Bingung ya hari ini mau makan siang dimana ??? Udah tgl tua lagi ya .. 😁

Nah, ini yang mimin janjiin kemarin , @zubublokm mau kasih kalian promo untuk ala carte shabu & grill , makan be 2 udah plus nasi n minum jg free flow only 70k++ lho .. 😍😍😍 Trus , pasti pansaran kan isi nya apa aja , mimin kasih tau nih : - beef wagyu 1plate - ikan dori , cumi, chicken
- beef sosis
- aneka baso & sayuran (untuk shabu)
- 2px nasi putiih - 2px ice tea and free flow lho .. Dan juga ...
Klo kalian bayar pakai gopay,masih ada tambahan discount lagi 20% 😁 .. menarik kan ? 
Ayo , tunggu apa lagi mampir lunch n dinner di @zubublokm hari ini , berlaku dr tgl 19/3 - 25/3 ... 😘 
Syarat & ketentuan : 
1. Follow ig @zubublokm & repost postingan ini di instastory kalian dan jng lupa tag @zubublokm 
2. Berlaku dr tgl 19/3 - 25/3 
3. Tidak dapat di gabung dengan promo lain 
4. Berlaku Dine in 
5. Harga belum termasuk tax 
6. Hanya berlaku di @zubublokm 
Untu menu lainnya dapat cek di ig @zubublokm 
Mimin tunggu kedatangannya ya .. 🤗

#japanesefood #japanesesoup #japaneserestaurant #shabushabu #shabuandgrill #alacarte #blokm #blokmplaza #jalanjalan #kulinerjakarta #foodbang #anakjajan #foodestinations

#Repost @zubublokm
• • • • •
Morning ... Bingung ya hari ini mau makan siang dimana ??? Udah tgl tua lagi ya .. 😁

Nah, ini yang mimin janjiin kemarin , @zubublokm mau kasih kalian promo untuk ala carte shabu & grill , makan be 2 udah plus nasi n minum jg free flow only 70k++ lho .. 😍😍😍 Trus , pasti pansaran kan isi nya apa aja , mimin kasih tau nih : - beef wagyu 1plate - ikan dori , cumi, chicken
- beef sosis
- aneka baso & sayuran (untuk shabu)
- 2px nasi putiih - 2px ice tea and free flow lho .. Dan juga ...
Klo kalian bayar pakai gopay,masih ada tambahan discount lagi 20% 😁 .. menarik kan ?
Ayo , tunggu apa lagi mampir lunch n dinner di @zubublokm hari ini , berlaku dr tgl 19/3 - 25/3 ... 😘
Syarat & ketentuan :
1. Follow ig @zubublokm & repost postingan ini di instastory kalian dan jng lupa tag @zubublokm
2. Berlaku dr tgl 19/3 - 25/3
3. Tidak dapat di gabung dengan promo lain
4. Berlaku Dine in
5. Harga belum termasuk tax
6. Hanya berlaku di @zubublokm
Untu menu lainnya dapat cek di ig @zubublokm
Mimin tunggu kedatangannya ya .. 🤗

#japanesefood #japanesesoup #japaneserestaurant #shabushabu #shabuandgrill #alacarte #blokm #blokmplaza #jalanjalan #kulinerjakarta #foodbang #anakjajan #foodestinations

Reposted from @pelangifm -  It is time for "REPOST, COMMENT, TAG & WIN" a $20.00 voucher from @shabuliciousbrunei on Pelangi FM!! Repost this picture and give a comment on why you should win the $20.00 voucher. Ensure that your IG account is not private.

The selected winning repost tag and comment will be announced by Zura & Lydia on HBD 6am-10am at 9.45am later. 😍😊 In a mood to dip and Savour something hot ? How about a nourishing broth and a hearty shabu-shabu feast to dig in today at @shabuliciousbrunei 😊
Hurry and make your reservation today at Shabulicious Delima (233 8333), Batu Bersurat (245 1000) or Food Arena, Seri Qlap Mall (223 2022) 
#specialfamilysetmeal #memorablemeal #familyandfriends #shabushabu #asianfood #freshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #batubersurat #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam#yourfamilychoice #shabulicious #delima #foodarena #seriqlapmall @shabuliciousbrunei - #regrann

Reposted from @pelangifm - It is time for "REPOST, COMMENT, TAG & WIN" a $20.00 voucher from @shabuliciousbrunei on Pelangi FM!! Repost this picture and give a comment on why you should win the $20.00 voucher. Ensure that your IG account is not private.

The selected winning repost tag and comment will be announced by Zura & Lydia on HBD 6am-10am at 9.45am later. 😍😊 In a mood to dip and Savour something hot ? How about a nourishing broth and a hearty shabu-shabu feast to dig in today at @shabuliciousbrunei 😊
Hurry and make your reservation today at Shabulicious Delima (233 8333), Batu Bersurat (245 1000) or Food Arena, Seri Qlap Mall (223 2022)
#specialfamilysetmeal #memorablemeal #familyandfriends #shabushabu #asianfood #freshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #batubersurat #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam #yourfamilychoice #shabulicious #delima #foodarena #seriqlapmall @shabuliciousbrunei - #regrann

YORICHI BBQ & SHABU SHABU

Haii...Untuk pecinta korea BBQ & SHABU SHABU nantikan grand opening YORICHI ya..di sini kalian bs bbq ala korea dengan harga hemat mulai 20rban saja..@yorichi_koreabbq_depok Ini adalah cabang dari @yorichi_koreabbq di bogor..Nantikan ya grand opening yg pasti nya ada banyak promo menarik.. #yorichi #yorichibbq #koreabbq #koreabbqdepok#koreabbqbogor #yorichidepok#yorichibogor #shabushabu #allyoucaneat #allyoucaneatdepok #wisatakulinerdepok #makanandepok #jajanandepok #odeng #jjangmyeon #fishcake #topokki #tteokbokki #depok #bogor

YORICHI BBQ & SHABU SHABU

Haii...Untuk pecinta korea BBQ & SHABU SHABU nantikan grand opening YORICHI ya..di sini kalian bs bbq ala korea dengan harga hemat mulai 20rban saja..@yorichi_koreabbq_depok Ini adalah cabang dari @yorichi_koreabbq di bogor..Nantikan ya grand opening yg pasti nya ada banyak promo menarik.. #yorichi #yorichibbq #koreabbq #koreabbqdepok #koreabbqbogor #yorichidepok #yorichibogor #shabushabu #allyoucaneat #allyoucaneatdepok #wisatakulinerdepok #makanandepok #jajanandepok #odeng #jjangmyeon #fishcake #topokki #tteokbokki #depok #bogor

YORICHI BBQ & SHABU SHABU

Haii...Untuk pecinta korea BBQ & SHABU SHABU nantikan grand opening YORICHI ya..di sini kalian bs bbq ala korea dengan harga hemat mulai 20rban saja..@yorichi_koreabbq_depok Ini adalah cabang dari @yorichi_koreabbq di bogor..Nantikan ya grand opening yg pasti nya ada banyak promo menarik.. #yorichi #yorichibbq #koreabbq #koreabbqdepok#koreabbqbogor #yorichidepok#yorichibogor #shabushabu #allyoucaneat #allyoucaneatdepok #wisatakulinerdepok #makanandepok #jajanandepok #odeng #jjangmyeon #fishcake #topokki #tteokbokki #depok #bogor

YORICHI BBQ & SHABU SHABU

Haii...Untuk pecinta korea BBQ & SHABU SHABU nantikan grand opening YORICHI ya..di sini kalian bs bbq ala korea dengan harga hemat mulai 20rban saja..@yorichi_koreabbq_depok Ini adalah cabang dari @yorichi_koreabbq di bogor..Nantikan ya grand opening yg pasti nya ada banyak promo menarik.. #yorichi #yorichibbq #koreabbq #koreabbqdepok #koreabbqbogor #yorichidepok #yorichibogor #shabushabu #allyoucaneat #allyoucaneatdepok #wisatakulinerdepok #makanandepok #jajanandepok #odeng #jjangmyeon #fishcake #topokki #tteokbokki #depok #bogor

YORICHI BBQ & SHABU SHABU

Haii...Untuk pecinta korea BBQ & SHABU SHABU nantikan grand opening YORICHI ya..di sini kalian bs bbq ala korea dengan harga hemat mulai 20rban saja..@yorichi_koreabbq_depok Ini adalah cabang dari @yorichi_koreabbq di bogor..Nantikan ya grand opening yg pasti nya ada banyak promo menarik.. #yorichi #yorichibbq #koreabbq #koreabbqdepok#koreabbqbogor #yorichidepok#yorichibogor #shabushabu #allyoucaneat #allyoucaneatdepok #wisatakulinerdepok #makanandepok #jajanandepok #odeng #jjangmyeon #fishcake #topokki #tteokbokki #depok #bogor

YORICHI BBQ & SHABU SHABU

Haii...Untuk pecinta korea BBQ & SHABU SHABU nantikan grand opening YORICHI ya..di sini kalian bs bbq ala korea dengan harga hemat mulai 20rban saja..@yorichi_koreabbq_depok Ini adalah cabang dari @yorichi_koreabbq di bogor..Nantikan ya grand opening yg pasti nya ada banyak promo menarik.. #yorichi #yorichibbq #koreabbq #koreabbqdepok #koreabbqbogor #yorichidepok #yorichibogor #shabushabu #allyoucaneat #allyoucaneatdepok #wisatakulinerdepok #makanandepok #jajanandepok #odeng #jjangmyeon #fishcake #topokki #tteokbokki #depok #bogor

Reposted from @pelangifm -  It is time for "REPOST, COMMENT, TAG & WIN" a $20.00 voucher from @shabuliciousbrunei on Pelangi FM!! Repost this picture and give a comment on why you should win the $20.00 voucher. Ensure that your IG account is not private.

The selected winning repost tag and comment will be announced by Zura & Lydia on HBD 6am-10am at 9.45am later. 😍😊 In a mood to dip and Savour something hot ? How about a nourishing broth and a hearty shabu-shabu feast to dig in today at @shabuliciousbrunei 😊
Hurry and make your reservation today at Shabulicious Delima (233 8333), Batu Bersurat (245 1000) or Food Arena, Seri Qlap Mall (223 2022) 
#specialfamilysetmeal #memorablemeal #familyandfriends #shabushabu #asianfood #freshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #batubersurat #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam#yourfamilychoice #shabulicious #delima #foodarena #seriqlapmall @shabuliciousbrunei - #regrann

Reposted from @pelangifm - It is time for "REPOST, COMMENT, TAG & WIN" a $20.00 voucher from @shabuliciousbrunei on Pelangi FM!! Repost this picture and give a comment on why you should win the $20.00 voucher. Ensure that your IG account is not private.

The selected winning repost tag and comment will be announced by Zura & Lydia on HBD 6am-10am at 9.45am later. 😍😊 In a mood to dip and Savour something hot ? How about a nourishing broth and a hearty shabu-shabu feast to dig in today at @shabuliciousbrunei 😊
Hurry and make your reservation today at Shabulicious Delima (233 8333), Batu Bersurat (245 1000) or Food Arena, Seri Qlap Mall (223 2022)
#specialfamilysetmeal #memorablemeal #familyandfriends #shabushabu #asianfood #freshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #batubersurat #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam #yourfamilychoice #shabulicious #delima #foodarena #seriqlapmall @shabuliciousbrunei - #regrann

I want to win this voucher from @shabuliciousbrunei  because i want to belanja my parents for their anniversary of wedding. Mudahan saja ada rezeki kami sefamily @djh.rsln @frhanarln @sm_rhw  #specialfamilysetmeal #memorablemeal #familyandfriends #shabushabu #asianfood #freshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #batubesurat #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam #yourfamilychoice #shabulicious #delima #foodarena #seriqlapmall @shabuliciousbrunei  Dari Sal Tanah Jambu
When you drive by your favorite restaurant and make an impromptu stop. I couldn't decide what to order so I got a little bit of everything. Shrimp, salmon, pork and beef. 
#shabushabu #foodporn #protein #getripped #gainz #musclefood #surpriseme

When you drive by your favorite restaurant and make an impromptu stop. I couldn't decide what to order so I got a little bit of everything. Shrimp, salmon, pork and beef.
#shabushabu #foodporn #protein #getripped #gainz #musclefood #surpriseme

It is time for "REPOST, COMMENT, TAG & WIN" a $20.00 voucher from @shabuliciousbrunei on Pelangi FM!! Repost this picture and give a comment on why you should win the $20.00 voucher. Ensure that your IG account is not private.

The selected winning repost tag and comment will be announced by Zura & Lydia on HBD 6am-10am at 9.45am later. 😍😊 In a mood to dip and Savour something hot ? How about a nourishing broth and a hearty shabu-shabu feast to dig in today at @shabuliciousbrunei 😊
Hurry and make your reservation today at Shabulicious Delima (233 8333), Batu Bersurat (245 1000) or Food Arena, Seri Qlap Mall (223 2022) 
#specialfamilysetmeal #memorablemeal #familyandfriends #shabushabu #asianfood #freshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #batubersurat #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam#yourfamilychoice #shabulicious #delima #foodarena #seriqlapmall @shabuliciousbrunei

It is time for "REPOST, COMMENT, TAG & WIN" a $20.00 voucher from @shabuliciousbrunei on Pelangi FM!! Repost this picture and give a comment on why you should win the $20.00 voucher. Ensure that your IG account is not private.

The selected winning repost tag and comment will be announced by Zura & Lydia on HBD 6am-10am at 9.45am later. 😍😊 In a mood to dip and Savour something hot ? How about a nourishing broth and a hearty shabu-shabu feast to dig in today at @shabuliciousbrunei 😊
Hurry and make your reservation today at Shabulicious Delima (233 8333), Batu Bersurat (245 1000) or Food Arena, Seri Qlap Mall (223 2022)
#specialfamilysetmeal #memorablemeal #familyandfriends #shabushabu #asianfood #freshness #yourfamilychoices #shabulicious #delima #batubersurat #foodarena #seriqlapmall #bruneidarussalam #yourfamilychoice #shabulicious #delima #foodarena #seriqlapmall @shabuliciousbrunei

.
Thankss langganan mamiii
.
Jual packingan guys, customer msak sendiri bareng keluarga nya kayak masak mie,  bumbu udah ditumis,  packingan tidak bisa di ganti² perpaket nya, trims
.
Promo dari grabfood MAKANJMB potongan 15rb
BAKULJMB 13rb potongan
Harus pesan grab sendiri yaa
Tidak bisa di pesan kan karena mamicha tetap menerima harga normal
😘
.
Yuk shabuan bareng keluarga di rumah sendiri
Khsus MINGGU Buka mulai jam 10.00 -13.00wib yaa
.
Pastikan ada stempel di nota yaa @mamichakitchen
•GRABFOOD
Mamicakitchen (ga pake h)
Ongkir start 6000, harga normal yaa 50rb
Kalo ada grab yang bilang tutup
Konfirmasi aja langsung ke WA mamica ya
Karena beberapa oknum suka bilang tutup padahal buka
.
•GO FOOD mamichakitchen
(harga 60rb sudah termasuk pajak namun belum termasuk ongkir)
.
Shabu²tomyam dari @mamichakitchen
Jual packingan siap rebus mulai dari 50rb an aja bisa utk ber 2 ber 3
masih bisa nambah isian juga dan mie sendiri
.
Insha Allah HALALLLLLL 
DM jarang di buka jadi tanya tanya dan Order ke WA yaaa 
WHATSAPP :
0852 6764 5447
.
Trimsss😘❤
.
 #jambi #shabushabu #tomyam #kulinerjambi #freshfood #homemade #makananenakjambi #foodjambi #jambikuliner #lfl #jambi #jajananjambi #jjigae #jambiculinary #guniezzt #jambifoodies #jambiculinary #kulinerenakjambi #shabushabujambi #grabfood #view #viral #murahmeriah #idulfitri #ramadhan #puasa #acara #party #hits #food #foodgasms #fff #kulinerjambi

.
Thankss langganan mamiii
.
Jual packingan guys, customer msak sendiri bareng keluarga nya kayak masak mie, bumbu udah ditumis, packingan tidak bisa di ganti² perpaket nya, trims
.
Promo dari grabfood MAKANJMB potongan 15rb
BAKULJMB 13rb potongan
Harus pesan grab sendiri yaa
Tidak bisa di pesan kan karena mamicha tetap menerima harga normal
😘
.
Yuk shabuan bareng keluarga di rumah sendiri
Khsus MINGGU Buka mulai jam 10.00 -13.00wib yaa
.
Pastikan ada stempel di nota yaa @mamichakitchen
•GRABFOOD
Mamicakitchen (ga pake h)
Ongkir start 6000, harga normal yaa 50rb
Kalo ada grab yang bilang tutup
Konfirmasi aja langsung ke WA mamica ya
Karena beberapa oknum suka bilang tutup padahal buka
.
•GO FOOD mamichakitchen
(harga 60rb sudah termasuk pajak namun belum termasuk ongkir)
.
Shabu²tomyam dari @mamichakitchen
Jual packingan siap rebus mulai dari 50rb an aja bisa utk ber 2 ber 3
masih bisa nambah isian juga dan mie sendiri
.
Insha Allah HALALLLLLL
DM jarang di buka jadi tanya tanya dan Order ke WA yaaa
WHATSAPP :
0852 6764 5447
.
Trimsss😘❤
.
#jambi #shabushabu #tomyam #kulinerjambi #freshfood #homemade #makananenakjambi #foodjambi #jambikuliner #lfl #jambi #jajananjambi #jjigae #jambiculinary #guniezzt #jambifoodies #jambiculinary #kulinerenakjambi #shabushabujambi #grabfood #view #viral #murahmeriah #idulfitri #ramadhan #puasa #acara #party #hits #food #foodgasms #fff #kulinerjambi

📸- Wagyu Beef Toro and Angus Ribeye Choice from Miyabi Shabu. ⬇️
Shabu has been an obsession of mine for the last few weeks. Tried out a few places. Honestly, it’s been a hit or miss. I don’t think I’m ordering the right things. I could use a few suggestions on which places you think are good, and what to order? I prefer ones where I can create my own broth and AYCE, of course, but I want to get what you guys get. I’m still a noob when it comes to shabu and hotpot. Where do you go and what do you get???

📸- Wagyu Beef Toro and Angus Ribeye Choice from Miyabi Shabu. ⬇️
Shabu has been an obsession of mine for the last few weeks. Tried out a few places. Honestly, it’s been a hit or miss. I don’t think I’m ordering the right things. I could use a few suggestions on which places you think are good, and what to order? I prefer ones where I can create my own broth and AYCE, of course, but I want to get what you guys get. I’m still a noob when it comes to shabu and hotpot. Where do you go and what do you get???

Vegan Shabu Shabu!  A massive veggie feast at @joonshabu1glendale (LOVE their mushroom broth base!! Ninniku: garlic sauce + Umami: no fish sauce, are both vegan). ____________________________________ #veganfoodalbum #vegan #plantbased #crueltyfree #accidentallyhealthy #veganshabushabu #shabushabu #veggiefeast #comfortfood #glendale #losangeles #losangelesvegan #vegoutla #prettyfood #비건 #채식 #채식식단 #건강식단 #비건샤브샤브 #채식샤브샤브 #샤브샤브 #예쁜음식

Vegan Shabu Shabu! A massive veggie feast at @joonshabu1glendale (LOVE their mushroom broth base!! Ninniku: garlic sauce + Umami: no fish sauce, are both vegan). ____________________________________ #veganfoodalbum #vegan #plantbased #crueltyfree #accidentallyhealthy #veganshabushabu #shabushabu #veggiefeast #comfortfood #glendale #losangeles #losangelesvegan #vegoutla #prettyfood #비건 #채식 #채식식단 #건강식단 #비건샤브샤브 #채식샤브샤브 #샤브샤브 #예쁜음식

Japanese Wagyu Shortplate, bagian daging sapi yang lezat dengan keindahan marbling yg menjadikan rasa gurih saat diolah. Potongan steak cut memberikan variasi pilihan baru hidangan wagyu anda.

#wagyumerchant #shortplate #japanesewagyu #meatlover #blibli  #wagyu #blibliapps #bliblirewards #mybigwish #gajitambahanblibli #luxurydeals #steaklovers #superbrandeddeals #cashback #diskonbelanja #foodporn #food#foodphotography #yum #foodie #makan #enak #mantap #foodporn #foods  #jualwagyu  #grill #wagyujkt #beliwagyu #shabushabu

Japanese Wagyu Shortplate, bagian daging sapi yang lezat dengan keindahan marbling yg menjadikan rasa gurih saat diolah. Potongan steak cut memberikan variasi pilihan baru hidangan wagyu anda.

#wagyumerchant #shortplate #japanesewagyu #meatlover #blibli #wagyu #blibliapps #bliblirewards #mybigwish #gajitambahanblibli #luxurydeals #steaklovers #superbrandeddeals #cashback #diskonbelanja #foodporn #food #foodphotography #yum #foodie #makan #enak #mantap #foodporn #foods #jualwagyu #grill #wagyujkt #beliwagyu #shabushabu

My 2nd Wagyu Experience in Japan: Shabu-Shabu 🇯🇵🐃🥩 The tender meat was so thin it cooked almost immediately. The sauces that accompanied it were out of this world. This was one of my most delicious meals in Japan for sure.

My 2nd Wagyu Experience in Japan: Shabu-Shabu 🇯🇵🐃🥩 The tender meat was so thin it cooked almost immediately. The sauces that accompanied it were out of this world. This was one of my most delicious meals in Japan for sure.

Thank goodness for #AYCEShabuShabu

Thank goodness for #AYCEShabuShabu

Shabu how-to! 🍲

#shabushabu #shabu #hotpot

Shabu how-to! 🍲

#shabushabu #shabu #hotpot

I love Hot Pot no matter the weather. #hotpot #hotpot🍲 #ayce #shabushabu #meat #vegetables #seafood #soups #soupbase #shabu88_rowlandheights #shabu88
Father Son lunches on Wednesday’s are our fav ! 
Thank you @garywilliams.jr for always killing the lunch game and brightening our days ! ☀️
🥕
🥦
🍚
🥟
🍻
🍺
🍷
🍜
🥢  #tabushabuhb #tabushabucm #hotpot #japanesehotpot #healthydining  #dessert #shabushabu #yelpoc #yelp #yelpla #ocfoodie #seafood #ocweekly #bestfoodoc #socal #costamesa #sweettooth #sandiego #sanjose #longbeach #westlakevillage #huntingtonharbor #sanjose #foodfranchise #mochi #foodfranchiseopportunities

Father Son lunches on Wednesday’s are our fav !
Thank you @garywilliams.jr for always killing the lunch game and brightening our days ! ☀️
🥕
🥦
🍚
🥟
🍻
🍺
🍷
🍜
🥢 #tabushabuhb #tabushabucm #hotpot #japanesehotpot #healthydining #dessert #shabushabu #yelpoc #yelp #yelpla #ocfoodie #seafood #ocweekly #bestfoodoc #socal #costamesa #sweettooth #sandiego #sanjose #longbeach #westlakevillage #huntingtonharbor #sanjose #foodfranchise #mochi #foodfranchiseopportunities

Sweet tooth craving on Hump Day at Tokyo Shabu Shabu! Perfect mid-week pick me up. 🍰🍌🍽 @couchpotatocook 😋

Sweet tooth craving on Hump Day at Tokyo Shabu Shabu! Perfect mid-week pick me up. 🍰🍌🍽 @couchpotatocook 😋

오늘 외식 메뉴는 샤부샤부예요. 네~ 겁나 먹었어요. 재료도 신선하고 가격도 아주 굿~ 늘 배가 부르네 어쩌네해도 커피, 디저트 배는 따로 있는 법이죠. ㅋㅋ 저녁은 생략하기로... 이모네 집 앞에 꽃나무가 꽃 피우려고 준비중이네요.
.
언니가 집안 경제 사정 안좋으냐고... 바지가 그게 뭐냐고... ㅋㅋㅋㅋ 아놔~ #나으뺘쑝세계를아무도이해못해.
.
.
.
#샤부샤부 #샤부샤부뷔페 #먹방 #오늘의먹방 #여행여행 #버지니아여행중 #여행의묘미는먹방이죵 #먹고죽자는각오로ㅋㅋ #샤부샤부아주굿 #shabushabu #travelgram #virginia #travelholic

오늘 외식 메뉴는 샤부샤부예요. 네~ 겁나 먹었어요. 재료도 신선하고 가격도 아주 굿~ 늘 배가 부르네 어쩌네해도 커피, 디저트 배는 따로 있는 법이죠. ㅋㅋ 저녁은 생략하기로... 이모네 집 앞에 꽃나무가 꽃 피우려고 준비중이네요.
.
언니가 집안 경제 사정 안좋으냐고... 바지가 그게 뭐냐고... ㅋㅋㅋㅋ 아놔~ #나으뺘쑝세계를아무도이해못해.
.
.
.
#샤부샤부 #샤부샤부뷔페 #먹방 #오늘의먹방 #여행여행 #버지니아여행중 #여행의묘미는먹방이죵 #먹고죽자는각오로ㅋㅋ #샤부샤부아주굿 #shabushabu #travelgram #virginia #travelholic

#ShabuShabu 🤤🤤🤤

#ShabuShabu 🤤🤤🤤

If life gives you lemons, just add them with salmon 🤷‍♂️🤷‍♂️. Please ignore my ugly stange hand 😭😭
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
#instafood #food #foodporn #foodforlife #foodlover #foodie #salmon #shabushabu #alexandrium #rotterdam #holland

If life gives you lemons, just add them with salmon 🤷‍♂️🤷‍♂️. Please ignore my ugly stange hand 😭😭

















#instafood #food #foodporn #foodforlife #foodlover #foodie #salmon #shabushabu #alexandrium #rotterdam #holland

BEEF HOT SOUP 🍲 I’ve been wanting to try @boilingpointgroup for a while since people have told me it’s AMAZING.

And you know what..... 🥳 it really is. 
They serve individualized hot pots and it’s stays hot when it’s served on top of a mini box burner.

Look at the amount of things going on. Angus beef, enoki mushrooms, tofu, crab... it goes on and on. BUT the star of the show is the SOUP. Flavorful and the perfect amount of spice for me.

And if the soup runs out but you still have meat/veggies, THEY’LL FILL IT UP WITH MORE.

GREAT first experience and will come again REAL SOON.

Beef Hot Soup: $14.05
#fourthplate 🍽

BEEF HOT SOUP 🍲 I’ve been wanting to try @boilingpointgroup for a while since people have told me it’s AMAZING.

And you know what..... 🥳 it really is.
They serve individualized hot pots and it’s stays hot when it’s served on top of a mini box burner.

Look at the amount of things going on. Angus beef, enoki mushrooms, tofu, crab... it goes on and on. BUT the star of the show is the SOUP. Flavorful and the perfect amount of spice for me.

And if the soup runs out but you still have meat/veggies, THEY’LL FILL IT UP WITH MORE.

GREAT first experience and will come again REAL SOON.

Beef Hot Soup: $14.05
#fourthplate 🍽

Just something to make you smile on rainy day ☔️☔️😋😋🍲
📸 by @toenaylean.eats .
.
.
#shabuharu_rowland#rowlandheights#shabushabu#shabulover

Just something to make you smile on rainy day ☔️☔️😋😋🍲
📸 by @toenaylean.eats .
.
.
#shabuharu_rowland #rowlandheights #shabushabu #shabulover

Never fear, drink beer!! When it looks this good, you just can’t say no!  #calshabucm #calshabu #asahidraft #asahi #japanese #japanesebeer #beer #icecold #ice #cold #shabu #shabushabu #happyhour #drinkporn #frosty #beeroclock #neverfeardrinkbeer
When you feel fabulous after eating healthy, you pose in front of your Datsun.  #calshabucm #happy #hump #day #weloveourcustomers #shabuholics #datsun #classic #customerappreciation #shabu #shabushabu #dinner #costamesa #swishswish #japanese
Who doesn't love some shabu shabu fun especially when the rains coming?😎
.
📍Shabu Haru: 19705 Colima Rd, Rowland Heights, CA
@shabuharu_rowland
🥘Wagyu Ribeye, Angus Toro with pork bone tonkotsu and miso dashi broth
.
🎉Daily lunch specials available until 3PM starting at $11.99!🎉
.
.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
______________________________________⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👻Tik Tok: Toenaylean.eats⠀
👉🏻Follow: @toenaylean.eats ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👇🏻TAG a foodie that needs to try this!👇🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fooddiary #dailyfoodfeed #dailyfood #foodlovers #foodblogger #foodpics #meat #foodie #eeeeeats #foodgawker #lunch #hotpot #instafood #shabushabu #rowlandheights

Who doesn't love some shabu shabu fun especially when the rains coming?😎
.
📍Shabu Haru: 19705 Colima Rd, Rowland Heights, CA
@shabuharu_rowland
🥘Wagyu Ribeye, Angus Toro with pork bone tonkotsu and miso dashi broth
.
🎉Daily lunch specials available until 3PM starting at $11.99!🎉
.
.
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
______________________________________⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👻Tik Tok: Toenaylean.eats⠀
👉🏻Follow: @toenaylean.eats ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👇🏻TAG a foodie that needs to try this!👇🏻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fooddiary #dailyfoodfeed #dailyfood #foodlovers #foodblogger #foodpics #meat #foodie #eeeeeats #foodgawker #lunch #hotpot #instafood #shabushabu #rowlandheights

Days off mean I get to reunite with my beef !! I got this ma la hot pot while catching up with my friend and it was the worst idea ever because it was so spicy and I was scared to cough on a spicy part. Anyways I survived and the best part was cooling off with my half sweet yogurt green tea. Next time I’ll just stick to my medium spicy beef 🥩 💙

Days off mean I get to reunite with my beef !! I got this ma la hot pot while catching up with my friend and it was the worst idea ever because it was so spicy and I was scared to cough on a spicy part. Anyways I survived and the best part was cooling off with my half sweet yogurt green tea. Next time I’ll just stick to my medium spicy beef 🥩 💙

¿Qué tal te caería un Sake para aligerar tu semana? 🍶
• Frío o caliente, siempre será delicioso.

¿Qué tal te caería un Sake para aligerar tu semana? 🍶
• Frío o caliente, siempre será delicioso.

About last night 🤤🥡🍜 #shabushabu

About last night 🤤🥡🍜 #shabushabu

Blessing your feed this Wednesday with this fire spread… Only at @_shabuya 🔥 
#shabuya

Blessing your feed this Wednesday with this fire spread… Only at @_shabuya 🔥
#shabuya

#kyuubeisg introducing Hokkaido Pork and Wagyu Shabu Shabu! Meat is so tender and sweet. This is our go-to Japanese restaurant when in Changi Village. 
#mediatasting #japanesefood #shabushabu #sgfood #sgjapanesefood #igfood #foodstagram

#kyuubeisg introducing Hokkaido Pork and Wagyu Shabu Shabu! Meat is so tender and sweet. This is our go-to Japanese restaurant when in Changi Village.
#mediatasting #japanesefood #shabushabu #sgfood #sgjapanesefood #igfood #foodstagram

Happy Hump Day all! 🐪 When you’re at a restaurant and want to order everything on the entire menu... it’s a good thing here at @TokyoShabuShabu. 😍🥢 •
•
•
•
•
#TokyoShabuShabu #wednesday #humpday #glutes #happyhumpday #wcw #ShabuShabu #Shabu #hotpot #la #626 #LosAngeles #Food #foodporn #pasadena #montereypark #abc7eyewitness #cbsla #ktla #yummy #eeeeeats #FoodNetwork #TravelChannel #buzzfeed #buzzfeedfood #tastyfood #tasty #Menu

Happy Hump Day all! 🐪 When you’re at a restaurant and want to order everything on the entire menu... it’s a good thing here at @TokyoShabuShabu. 😍🥢 •




#TokyoShabuShabu #wednesday #humpday #glutes #happyhumpday #wcw #ShabuShabu #Shabu #hotpot #la #626 #LosAngeles #Food #foodporn #pasadena #montereypark #abc7eyewitness #cbsla #ktla #yummy #eeeeeats #FoodNetwork #TravelChannel #buzzfeed #buzzfeedfood #tastyfood #tasty #Menu

2019-0320㈢【食記】#馬辣
.
這一次馬辣推出草莓🍓吃到飽😋,雖然沒有很大顆,但每一顆都很甜,能夠這樣整盤整盤吃,真的很爽😄
(草莓🍓吃到飽活動只到3月底喔)
.
我一個人吃了將近20隻天使蝦🦐,一盤草莓🍓,四瓶沙士滿足😋,都已經洗過手了,但手指還有淡淡草莓香味👍
.
⚔️美食評比:
環境:★★★★☆
衛生:★★★★☆
服務:★★★★★
美味:★★★★★
CP值:★★★★★
.
⚓️ #馬辣頂級麻辣鴛鴦火鍋 西門店
🏠地址:108台北市萬華西寧南路157樓
☎️電話:02-2314-6528
營業時間:11:30-02:00
.
更多豪教練在地食記
請搜尋🔍「 #豪教練豪愛吃 」
.
#一直在增重
#從未停止過
#itismylife
.
#hotpot #spicyhotpot #spicyhot #chinesefood #chin #delicious #food #foodie  #shabushabu #spicypot
.
#火鍋 #麻辣鍋 #西門捷運站 #捷運西門站 #西門美食

2019-0320㈢【食記】 #馬辣
.
這一次馬辣推出草莓🍓吃到飽😋,雖然沒有很大顆,但每一顆都很甜,能夠這樣整盤整盤吃,真的很爽😄
(草莓🍓吃到飽活動只到3月底喔)
.
我一個人吃了將近20隻天使蝦🦐,一盤草莓🍓,四瓶沙士滿足😋,都已經洗過手了,但手指還有淡淡草莓香味👍
.
⚔️美食評比:
環境:★★★★☆
衛生:★★★★☆
服務:★★★★★
美味:★★★★★
CP值:★★★★★
.
⚓️ #馬辣頂級麻辣鴛鴦火鍋 西門店
🏠地址:108台北市萬華西寧南路157樓
☎️電話:02-2314-6528
營業時間:11:30-02:00
.
更多豪教練在地食記
請搜尋🔍「 #豪教練豪愛吃
.
#一直在增重
#從未停止過
#itismylife
.
#hotpot #spicyhotpot #spicyhot #chinesefood #chin #delicious #food #foodie #shabushabu #spicypot
.
#火鍋 #麻辣鍋 #西門捷運站 #捷運西門站 #西門美食

ท้องร้องหิวข้าวแข่งกันสามคน .. ต้องบุฟเฟ่ห์เท่านั้นที่เราต้องการ !! 🤤🤤 #buffet #shabushabu #dinnertime #happinessisallaround

ท้องร้องหิวข้าวแข่งกันสามคน .. ต้องบุฟเฟ่ห์เท่านั้นที่เราต้องการ !! 🤤🤤 #buffet #shabushabu #dinnertime #happinessisallaround

Happy Hump Day all! 🐪 When you’re at a restaurant and want to order everything on the entire menu... it’s a good thing here at @TokyoShabuShabu. 😍🥢

Happy Hump Day all! 🐪 When you’re at a restaurant and want to order everything on the entire menu... it’s a good thing here at @TokyoShabuShabu. 😍🥢

จุ่ม จุ้ม จุ่ม 🍲🍲
#shabushi #shabushabu #shabushibuffet #foodie #healthyfood #thaistlye #delicious

จุ่ม จุ้ม จุ่ม 🍲🍲
#shabushi #shabushabu #shabushibuffet #foodie #healthyfood #thaistlye #delicious

เจ็บนี้ รสปูอัด🦀🦀
#crabstick #sushi #shabushi #shabushabu

เจ็บนี้ รสปูอัด🦀🦀
#crabstick #sushi #shabushi #shabushabu

Et là, vous allez penser que c’est un temps à ne pas mettre un SHABOO® dehors !!! ☔️⚡️☔️⚡️☔️ Vous avez raison ! C’est un temps à manger un couscous maison à la maison ! ☀️🌈☀️🌈☀️. Tout y est : Semoule fine/Bouillon au fond d’agneau home-made/Raisins/Brunoise de citrons confits/Coriandre/Pois-chiches/Amour/Gourmamdise !
.
#shaboo #restaurant #shabushabu #frenchriviera #foodgasm #couscous #dimsum #hotpot #hotpotanddimsum #yum #foodporn #yummy #delicious #food #japanesefood #instagood #instafood #slowfood #healthyfood #foodie #comfortfood #eatclean #mangersain #provence #fonduejaponaise #marmitesetvapeurs #japan #marseille #photooftheday #foodstagram

Et là, vous allez penser que c’est un temps à ne pas mettre un SHABOO® dehors !!! ☔️⚡️☔️⚡️☔️ Vous avez raison ! C’est un temps à manger un couscous maison à la maison ! ☀️🌈☀️🌈☀️. Tout y est : Semoule fine/Bouillon au fond d’agneau home-made/Raisins/Brunoise de citrons confits/Coriandre/Pois-chiches/Amour/Gourmamdise !
.
#shaboo #restaurant #shabushabu #frenchriviera #foodgasm #couscous #dimsum #hotpot #hotpotanddimsum #yum #foodporn #yummy #delicious #food #japanesefood #instagood #instafood #slowfood #healthyfood #foodie #comfortfood #eatclean #mangersain #provence #fonduejaponaise #marmitesetvapeurs #japan #marseille #photooftheday #foodstagram

久しぶりしゃぶしゃぶ

薬味がなんかいっぱいでチリソースおいしかった

#しゃぶしゃぶ 
#shabushabu 
#豚肉 
#ポン酢 
#ゴマだれ 
#最強 
#ネギ 
#豚 
#大好き 
#うまい 
#美味しい 
#yummy 
#lunch 
#japan 
#japanese 
#tokyo 
#japanesefood 
#food 
#eat

久しぶりしゃぶしゃぶ

薬味がなんかいっぱいでチリソースおいしかった

#しゃぶしゃぶ
#shabushabu
#豚肉
#ポン酢
#ゴマだれ
#最強
#ネギ
#豚
#大好き
#うまい
#美味しい
#yummy
#lunch
#japan
#japanese
#tokyo
#japanesefood
#food
#eat

Top shabushabu photos & videos

🔥🔥แจก voucher รวม 10,000บาท!!🔥🔥กติกาด้านล่างเลยยยย
.
#ชาบูคนบาป #สายเนื้อ ไม่เคยทานร้าน Seven Sins จะคุยกับเพื่อนไม่รู้เรื่องนาาาาาา [SR]
กลับมาอีกครั้งกับ ร้านชาบู A la Carte ที่ขึ้นชื่อในเรื่องของน้ำซุปและน้ำจิ้ม 7 รสชาติ 😍 ตาม concept ของร้านความบาป 7 ประการ 😮😮 ซุปหม่าล่าก็คือเด็ดจริงเด็ดจัง 🌶🌶 รสชาติที่สามารถซดทานได้เลย ไม่แสบคอแบบที่อื่น แต่ซุปตัวใหม่อย่าง Chilies Curry Soup ก็เด็ดไม่แพ้กันคร่าาาาา ส่วนเนื้อพรีเมี่ยมนำเข้าที่ทำให้แอดมินฟินขั้นสุดยอดในวันนี้มีทั้งหมด 5ตัวด้วยกัน !!!
🥩SAGAGYU A5 (990THB)
🥩Wagyu Hokkaido A4 (690THB)
🥩Chuck eye roll Kagoshima A4 (550THB)
🥩สันสะโพกลายเทพ (290THB)
🥩เนื้อเสือร้องไห้ (149THB)
.
นอกจากนี้ ยังมีเนื้อ หมู อาหารทะเล ให้เลือกอีกเพียบบบบบ เมนูอาหารจานเดี่ยวก็มีด้วยจ้า ราคาเริ่มต้นเพียงแค่ 89THB เท่านั้น 🥰
.
อะ แอบกระซิบบอกว่า นอกจากน้ำจิ้มสูตรเด็ด 7 อย่างแล้ว Seven Sins ยังออกน้ำจิ้มตัวใหม่ !!!! น้ำจิ้มสูตรปสูตรต้นตำรับจากฮ่องกง 🤤🤤 อยากรู้ว่าเด็ดแค่ไหนต้องลองเองงงงง แท็กเพื่อน ชวนเพื่อนเร็ววววว
.
🔥🔥กติกาง่ายๆ ลุ้นรับวอเชอร์ 500บาท 10 รางวัล (อีก 10 รางวัล สามารถร่วมสนุกได้ทาง Facebook ลิ้งค์ใน bio)
1. FOLLOW @enfoodgallery
2. LIKE โพสต์นี้
3. TAG เพื่อน 3 คน ในคอมเม้น
📌หมดเขตร่วมสนุก วันพฤหัสบดีที่ 14 มีนาคม 2562
📌ประกาศรายชื่อผู้โชคดี วันศุกร์ที่ 15 มีนาคม 2562
- Voucher สามารถใช้ได้ถึง วันที่ 31 พฤษภาคม 2562
- ขอสงวนสิทธิ์มอบรางวัลให้กับผู้ที่ทำถูกต้องตามกติกาและเงื่อนไขครบถ้วนเท่านั้น
- คำตัดสินของแอดมินถือเป็นที่สิ้นสุด

#enfoodgallery #SevenSins @sevensins.thailand
————————————————
📍Seven Sins Thailand
- Siam Square One, 4th floor
Tel 087-715-2777
- Central World, 6th floor, Beacon Zone
Tel 086-357-3427
- Fashion Island, 3rd floor, New Island Zone
Tel 091-780-9048
- Terminal21 Pattaya, 2nd floor, Tokyo Zone
.
ติดตามข่าวสารและโปรโมชั่นได้ที่
Facebook : https://www.facebook.com/SevenSinsThailand/
Instagram : @sevensins.thailand

🔥🔥แจก voucher รวม 10,000บาท!!🔥🔥กติกาด้านล่างเลยยยย
.
#ชาบูคนบาป #สายเนื้อ ไม่เคยทานร้าน Seven Sins จะคุยกับเพื่อนไม่รู้เรื่องนาาาาาา [SR]
กลับมาอีกครั้งกับ ร้านชาบู A la Carte ที่ขึ้นชื่อในเรื่องของน้ำซุปและน้ำจิ้ม 7 รสชาติ 😍 ตาม concept ของร้านความบาป 7 ประการ 😮😮 ซุปหม่าล่าก็คือเด็ดจริงเด็ดจัง 🌶🌶 รสชาติที่สามารถซดทานได้เลย ไม่แสบคอแบบที่อื่น แต่ซุปตัวใหม่อย่าง Chilies Curry Soup ก็เด็ดไม่แพ้กันคร่าาาาา ส่วนเนื้อพรีเมี่ยมนำเข้าที่ทำให้แอดมินฟินขั้นสุดยอดในวันนี้มีทั้งหมด 5ตัวด้วยกัน !!!
🥩SAGAGYU A5 (990THB)
🥩Wagyu Hokkaido A4 (690THB)
🥩Chuck eye roll Kagoshima A4 (550THB)
🥩สันสะโพกลายเทพ (290THB)
🥩เนื้อเสือร้องไห้ (149THB)
.
นอกจากนี้ ยังมีเนื้อ หมู อาหารทะเล ให้เลือกอีกเพียบบบบบ เมนูอาหารจานเดี่ยวก็มีด้วยจ้า ราคาเริ่มต้นเพียงแค่ 89THB เท่านั้น 🥰
.
อะ แอบกระซิบบอกว่า นอกจากน้ำจิ้มสูตรเด็ด 7 อย่างแล้ว Seven Sins ยังออกน้ำจิ้มตัวใหม่ !!!! น้ำจิ้มสูตรปสูตรต้นตำรับจากฮ่องกง 🤤🤤 อยากรู้ว่าเด็ดแค่ไหนต้องลองเองงงงง แท็กเพื่อน ชวนเพื่อนเร็ววววว
.
🔥🔥กติกาง่ายๆ ลุ้นรับวอเชอร์ 500บาท 10 รางวัล (อีก 10 รางวัล สามารถร่วมสนุกได้ทาง Facebook ลิ้งค์ใน bio)
1. FOLLOW @enfoodgallery
2. LIKE โพสต์นี้
3. TAG เพื่อน 3 คน ในคอมเม้น
📌หมดเขตร่วมสนุก วันพฤหัสบดีที่ 14 มีนาคม 2562
📌ประกาศรายชื่อผู้โชคดี วันศุกร์ที่ 15 มีนาคม 2562
- Voucher สามารถใช้ได้ถึง วันที่ 31 พฤษภาคม 2562
- ขอสงวนสิทธิ์มอบรางวัลให้กับผู้ที่ทำถูกต้องตามกติกาและเงื่อนไขครบถ้วนเท่านั้น
- คำตัดสินของแอดมินถือเป็นที่สิ้นสุด

#enfoodgallery #SevenSins @sevensins.thailand
————————————————
📍Seven Sins Thailand
- Siam Square One, 4th floor
Tel 087-715-2777
- Central World, 6th floor, Beacon Zone
Tel 086-357-3427
- Fashion Island, 3rd floor, New Island Zone
Tel 091-780-9048
- Terminal21 Pattaya, 2nd floor, Tokyo Zone
.
ติดตามข่าวสารและโปรโมชั่นได้ที่
Facebook : https://www.facebook.com/SevenSinsThailand/
Instagram : @sevensins.thailand

.
Taiwanese Shabu - 1 ในร้านชาบูวววววววในดวงใจของพี่ ถึงพักหลังๆจะคุณภาพตกลงไปบ้าง ปูไม่สดเหมือนเดิม กุ้งก็ตัวเล็กและไม่ค่อยสด แต่พี่ก็ยังไปกินนะ หาร้านทดแทนไม่ได้อ่ะ ใครมีร้านแนะนำแจ้งด่วนนนน
.
💰 499฿++ for 1.45hours
🎯 Fu Fu Taiwanese Shabu @fufushabu
☎️ 02-617-0992
⏰ 12.00-22.00
🌎 Bangkok / Thailand 🇹🇭🇹🇭🇹🇭
.
✨Born to be a Happy Big Eater ✨
...Please Please Please...
👉🏻 Share your delicious meal by #eatwithpanida .
👉🏻 Support and follow us @eatwithpanida
-----------------------------------------
#fufutaiwaneseshabu #taiwaneseshabu #shabushabu #shabu #haagendazs #seafood #kurobuta #eatwithpanidaxfufushabu .
-------------------------------------

.
Taiwanese Shabu - 1 ในร้านชาบูวววววววในดวงใจของพี่ ถึงพักหลังๆจะคุณภาพตกลงไปบ้าง ปูไม่สดเหมือนเดิม กุ้งก็ตัวเล็กและไม่ค่อยสด แต่พี่ก็ยังไปกินนะ หาร้านทดแทนไม่ได้อ่ะ ใครมีร้านแนะนำแจ้งด่วนนนน
.
💰 499฿++ for 1.45hours
🎯 Fu Fu Taiwanese Shabu @fufushabu
☎️ 02-617-0992
⏰ 12.00-22.00
🌎 Bangkok / Thailand 🇹🇭🇹🇭🇹🇭
.
✨Born to be a Happy Big Eater ✨
...Please Please Please...
👉🏻 Share your delicious meal by #eatwithpanida .
👉🏻 Support and follow us @eatwithpanida
-----------------------------------------
#fufutaiwaneseshabu #taiwaneseshabu #shabushabu #shabu #haagendazs #seafood #kurobuta #eatwithpanidaxfufushabu .
-------------------------------------

Had ALL YOU CAN EAT SHABU from @MissShabu the other day and I think I just found my new favorite AYCE Shabu spot! 😍🥩🔥 Don’t forget to get the porridge at the end! 🙌

Had ALL YOU CAN EAT SHABU from @MissShabu the other day and I think I just found my new favorite AYCE Shabu spot! 😍🥩🔥 Don’t forget to get the porridge at the end! 🙌

Meals 🥢 in Japan are an important way to connect with friends and family in this community focused culture. No wonder that dishes like Sukiyaki (すき焼き) 🍲 are very popular, as they are shared with the entire table and bring together people 🥂. Sukiyaki is Japanese hotpot with thin slices of meat, tofu and vegetables boiled in water and served with rice. We had it during our stay in @hakuba with mouthwatering Wagyu beef 🥩 - so delicious! Are you more of a meat or veggie 🥗 person?
.
#japanexplorer #japan #japon #tokyo #japanesefood #travelforfood #tokyoeats #japanesedish #japanesecuisine #wagyu #kobebeef #hakuba #onsen #yukata #ryokan #couple #travellingcouple #travelcouple #shabushabu #sukiyaki #hotpot #japanesehotpot #名古屋インスタ交流会

Meals 🥢 in Japan are an important way to connect with friends and family in this community focused culture. No wonder that dishes like Sukiyaki (すき焼き) 🍲 are very popular, as they are shared with the entire table and bring together people 🥂. Sukiyaki is Japanese hotpot with thin slices of meat, tofu and vegetables boiled in water and served with rice. We had it during our stay in @hakuba with mouthwatering Wagyu beef 🥩 - so delicious! Are you more of a meat or veggie 🥗 person?
.
#japanexplorer #japan #japon #tokyo #japanesefood #travelforfood #tokyoeats #japanesedish #japanesecuisine #wagyu #kobebeef #hakuba #onsen #yukata #ryokan #couple #travellingcouple #travelcouple #shabushabu #sukiyaki #hotpot #japanesehotpot #名古屋インスタ交流会

.
MUKBANG SHABU-SHABU DULU BIAR SEHAT 😁
.
Guys gw ada rekomendasi resto All U Can Eat yang enak dan sangat terjangkau yaitu di @fleudelyscafe 😍
.
Disini ada shabu-shabu & bbq yang dagingnya itu pakai daging beef premium loh guys. Apalagi ditambah tempatnya nyaman banget n cocok buat kumpul-kumpul 😁
.
Fleudelys Cafe:
📍: Ruko Madison Square, SHC 1 no. 11. Jatisampurna. Kota Wisata, Bogor
💸: 139K / person
🕐: 10AM - 10PM
✔️: HALAL
.
@laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation
@indonesiajuarakuliner @jagoankuliners
.
.
#foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #kunyahkunyah #kulinerjkt #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #makandonk #kulinerindonesia #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #likeforlikes #l4l #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #beef #chicken #shabushabu #bbq

.
MUKBANG SHABU-SHABU DULU BIAR SEHAT 😁
.
Guys gw ada rekomendasi resto All U Can Eat yang enak dan sangat terjangkau yaitu di @fleudelyscafe 😍
.
Disini ada shabu-shabu & bbq yang dagingnya itu pakai daging beef premium loh guys. Apalagi ditambah tempatnya nyaman banget n cocok buat kumpul-kumpul 😁
.
Fleudelys Cafe:
📍: Ruko Madison Square, SHC 1 no. 11. Jatisampurna. Kota Wisata, Bogor
💸: 139K / person
🕐: 10AM - 10PM
✔️: HALAL
.
@laperbaper @indozonefood @wowlaper @laperbener @kulinernation @destinasijajan @wowkuliner @video.masak @dietmulaibesok @pesonakuliners @wowlaper @kulinernation
@indonesiajuarakuliner @jagoankuliners
.
.
#foodielovers #ilovefood #kuliner #jktfooddestination #jktfoodbang #jktfoodies #gedeinperut #kunyahkunyah #kulinerjkt #anakjajan #yukmakan #dietmulaibesok #makanterus #makandonk #kulinerindonesia #laperbaper #wowlaper #wowkuliner #kokobuncit #likeforlikes #l4l #dj_kattybuttery36_fans #dj_kattybutterfly36 #indozonefood #beef #chicken #shabushabu #bbq

오늘 외식 메뉴는 샤부샤부예요. 네~ 겁나 먹었어요. 재료도 신선하고 가격도 아주 굿~ 늘 배가 부르네 어쩌네해도 커피, 디저트 배는 따로 있는 법이죠. ㅋㅋ 저녁은 생략하기로... 이모네 집 앞에 꽃나무가 꽃 피우려고 준비중이네요.
.
언니가 집안 경제 사정 안좋으냐고... 바지가 그게 뭐냐고... ㅋㅋㅋㅋ 아놔~ #나으뺘쑝세계를아무도이해못해.
.
.
.
#샤부샤부 #샤부샤부뷔페 #먹방 #오늘의먹방 #여행여행 #버지니아여행중 #여행의묘미는먹방이죵 #먹고죽자는각오로ㅋㅋ #샤부샤부아주굿 #shabushabu #travelgram #virginia #travelholic

오늘 외식 메뉴는 샤부샤부예요. 네~ 겁나 먹었어요. 재료도 신선하고 가격도 아주 굿~ 늘 배가 부르네 어쩌네해도 커피, 디저트 배는 따로 있는 법이죠. ㅋㅋ 저녁은 생략하기로... 이모네 집 앞에 꽃나무가 꽃 피우려고 준비중이네요.
.
언니가 집안 경제 사정 안좋으냐고... 바지가 그게 뭐냐고... ㅋㅋㅋㅋ 아놔~ #나으뺘쑝세계를아무도이해못해.
.
.
.
#샤부샤부 #샤부샤부뷔페 #먹방 #오늘의먹방 #여행여행 #버지니아여행중 #여행의묘미는먹방이죵 #먹고죽자는각오로ㅋㅋ #샤부샤부아주굿 #shabushabu #travelgram #virginia #travelholic

.
[‼️‼️NEW‼️‼️] ออกใหม่ล่าสุดกับสุกี้อาบ “ซอสมันปูวววว” 1 เดียวในไทยแลนด์ ของร้าน @maneememore ใครชอบความเจ้มจ้น ความมัน ความหอมของมันปู รีบพุ่งตัวไปเลยจ๊ะ พี่มารีวิวพร้อมแจก Gift Voucher 1,000฿ จำนวน 1 รางวัล เพียงทำตามกติกาแล้วรอลุ้นโลด
1. กด Follow เพจพี่ @eatwithpanida และ @maneememore 
2. กด Like โพสนี้ และ Tag เพื่อน 1 คนใต้โพสนี้
3. Tag มากยิ่งมีสิทธิ์มาก ไม่มั่ว ไม่ซ้ำนะจ๊ะ หมดเขตวันที่ 22/3/19 เวลา 20.00
.
สำหรับรายละเอียด Set ที่พี่กิน พี่ว่าคุ้มมั่กๆ ราคาไม่แรง และได้เนื้อแน่นๆจัดเต็มและสดมากกกกกกกก
🍽 ชุด XL พี่จ่ายไหว มานีก็แถมให้จุกๆ (💰 499฿) ชุดนี้ให้แบบจุกๆตามชื่อจริงๆนะจ๊ะ มาทั้งปลา ปลาหมึก กุ้ง แมงกะพรุน หมู ไก่ ตับ ลูกชิ้นมันกุ้งของโปรดพี่ ชุดผัก โอ๊ยยเยอะจีๆจ๊ะ
🍽 หมูนุ่ม ขยุ้มซอสมันปู (💰 69฿) ใครที่ยังไม่อิ่มก็มีชุดให้สั่งเพิ่มน้องหมูเน้นๆๆๆๆๆ
🍽 กะพงสด รดซอสมันปู (💰 199฿) เนื้อปลาสดๆก็มานะจ๊ะ มายันหัวปลาเลยจ๊ะ 55555
.
🎯 @maneememore .
🌎 Bangkok / Thailand 🇹🇭🇹🇭🇹🇭
.
✨ไปทุกที่...ที่มีของอร่อย ✨
...Please Please Please...
👉🏻 Share your delicious meal by #eatwithpanida .
👉🏻 Support and follow us @eatwithpanida
----------------------------------------- .
#eatwithpanidaมอบโชค #eatwithpanidaxmaneememore #suki #sukisuki #sukiyaki #ชาบูมันกุ้ง #มันกุ้ง #มานีมีหม้อ #shabu #shabushabu #porkshabu #kurobutapork #kurobutaporkbelly #porkbelly .
-------------------------------------

.
[‼️‼️NEW‼️‼️] ออกใหม่ล่าสุดกับสุกี้อาบ “ซอสมันปูวววว” 1 เดียวในไทยแลนด์ ของร้าน @maneememore ใครชอบความเจ้มจ้น ความมัน ความหอมของมันปู รีบพุ่งตัวไปเลยจ๊ะ พี่มารีวิวพร้อมแจก Gift Voucher 1,000฿ จำนวน 1 รางวัล เพียงทำตามกติกาแล้วรอลุ้นโลด
1. กด Follow เพจพี่ @eatwithpanida และ @maneememore
2. กด Like โพสนี้ และ Tag เพื่อน 1 คนใต้โพสนี้
3. Tag มากยิ่งมีสิทธิ์มาก ไม่มั่ว ไม่ซ้ำนะจ๊ะ หมดเขตวันที่ 22/3/19 เวลา 20.00
.
สำหรับรายละเอียด Set ที่พี่กิน พี่ว่าคุ้มมั่กๆ ราคาไม่แรง และได้เนื้อแน่นๆจัดเต็มและสดมากกกกกกกก
🍽 ชุด XL พี่จ่ายไหว มานีก็แถมให้จุกๆ (💰 499฿) ชุดนี้ให้แบบจุกๆตามชื่อจริงๆนะจ๊ะ มาทั้งปลา ปลาหมึก กุ้ง แมงกะพรุน หมู ไก่ ตับ ลูกชิ้นมันกุ้งของโปรดพี่ ชุดผัก โอ๊ยยเยอะจีๆจ๊ะ
🍽 หมูนุ่ม ขยุ้มซอสมันปู (💰 69฿) ใครที่ยังไม่อิ่มก็มีชุดให้สั่งเพิ่มน้องหมูเน้นๆๆๆๆๆ
🍽 กะพงสด รดซอสมันปู (💰 199฿) เนื้อปลาสดๆก็มานะจ๊ะ มายันหัวปลาเลยจ๊ะ 55555
.
🎯 @maneememore .
🌎 Bangkok / Thailand 🇹🇭🇹🇭🇹🇭
.
✨ไปทุกที่...ที่มีของอร่อย ✨
...Please Please Please...
👉🏻 Share your delicious meal by #eatwithpanida .
👉🏻 Support and follow us @eatwithpanida
----------------------------------------- .
#eatwithpanidaมอบโชค #eatwithpanidaxmaneememore #suki #sukisuki #sukiyaki #ชาบูมันกุ้ง #มันกุ้ง #มานีมีหม้อ #shabu #shabushabu #porkshabu #kurobutapork #kurobutaporkbelly #porkbelly .
-------------------------------------

Cooking and eating creamy Carbonara fire noodles with pork shabu shabu slices, dumplings, sausages and cheese in a hot pot!🔥🔥Also tried Popeyes new "Yummy-Tori" chicken! 👉Full video is on my YouTube channel: Peggie Neo (link in bio)

Video link: https://bit.ly/2U6NRKG

Thank you for watching! 😁
_______________
#cooking #eatingshow #eating #samyang #noodlesoup #noodles #firenoodles #spicynoodles #spicy #ramen #carbonara #hotpot #shabushabu #dumplings #cheese #friedchicken #popeyeschicken #eatingsounds #eatingfortheinsta #mukbang #mukbangvideo #mukbangasmr #eatingasmr #asmr #asmreating #foodie #food #sgfood #sgeats #peggieneo

Cooking and eating creamy Carbonara fire noodles with pork shabu shabu slices, dumplings, sausages and cheese in a hot pot!🔥🔥Also tried Popeyes new "Yummy-Tori" chicken! 👉Full video is on my YouTube channel: Peggie Neo (link in bio)

Video link: https://bit.ly/2U6NRKG

Thank you for watching! 😁
_______________
#cooking #eatingshow #eating #samyang #noodlesoup #noodles #firenoodles #spicynoodles #spicy #ramen #carbonara #hotpot #shabushabu #dumplings #cheese #friedchicken #popeyeschicken #eatingsounds #eatingfortheinsta #mukbang #mukbangvideo #mukbangasmr #eatingasmr #asmr #asmreating #foodie #food #sgfood #sgeats #peggieneo

‘All You Can Eat Iberico Buffet’
Fans of the Iberico Pork are in for a treat! The Iberico Pork Seasonal Menu is now available @shaburiandkintan for both the BBQ/shabu shabu combo versions! Yes! Grill the meat or have it boiled or there’s even at option for doing both at the same time!(combo) Originating from Spain, the Iberico pigs are naturally raised in Spain without antibiotics. The pure-bred pork is known for its beautifully marbled cut. The perfect ratio of fat to lean gives it a rich, remarkable flavor. This thinly sliced meat is versatile and is naturally flavorful. It tastes excellent and literally melts in your mouth when grilled or boiled in flavored broths.

Shaburi (IBERICO PORK SHABU)
Lunch
Adult: $28.80
Senior: $25.80
Child: $9.80
Dinner
Adult: $35.80
Senior: $32.80
Child: $14.80

Kintan (IBERICO PORK BUFFET)
Lunch 
Adult: $32.80
Senior: $29.80
Child: $9.80
Adult: $41.80
Senior: $38.80
Child: $16.80 
Combo (IBERICO PORK COMBO)
Lunch
Adult: $37.80
Senior: $34.80
Child: $9.80
Dinner
Adult: $48.80
Senior: $45.80
Child: $16.80
🔹
🔹
🔹
Thanks to @singaporefoodlisting for the invite and @shaburiandkintan for hosting us.
🔹
🔹
🔹
#shaburiandkintan#juronggateway#bbq#iberico#jurong#pork#ibericopork#foodie#eatsg#shabushabu#singapore#sgfoodporn#sgfoodie#sgfood#foodsg#foodporn#instasg#foodpics#foodgasm#jurongjem#sgfoodies#yakiniku#hungrygowhere#burpple#burpplesg#makanwarrior#stfoodtrending#buffet

‘All You Can Eat Iberico Buffet’
Fans of the Iberico Pork are in for a treat! The Iberico Pork Seasonal Menu is now available @shaburiandkintan for both the BBQ/shabu shabu combo versions! Yes! Grill the meat or have it boiled or there’s even at option for doing both at the same time!(combo) Originating from Spain, the Iberico pigs are naturally raised in Spain without antibiotics. The pure-bred pork is known for its beautifully marbled cut. The perfect ratio of fat to lean gives it a rich, remarkable flavor. This thinly sliced meat is versatile and is naturally flavorful. It tastes excellent and literally melts in your mouth when grilled or boiled in flavored broths.

Shaburi (IBERICO PORK SHABU)
Lunch
Adult: $28.80
Senior: $25.80
Child: $9.80
Dinner
Adult: $35.80
Senior: $32.80
Child: $14.80

Kintan (IBERICO PORK BUFFET)
Lunch
Adult: $32.80
Senior: $29.80
Child: $9.80
Adult: $41.80
Senior: $38.80
Child: $16.80
Combo (IBERICO PORK COMBO)
Lunch
Adult: $37.80
Senior: $34.80
Child: $9.80
Dinner
Adult: $48.80
Senior: $45.80
Child: $16.80
🔹
🔹
🔹
Thanks to @singaporefoodlisting for the invite and @shaburiandkintan for hosting us.
🔹
🔹
🔹
#shaburiandkintan #juronggateway #bbq #iberico #jurong #pork #ibericopork #foodie #eatsg #shabushabu #singapore #sgfoodporn #sgfoodie #sgfood #foodsg #foodporn #instasg #foodpics #foodgasm #jurongjem #sgfoodies #yakiniku #hungrygowhere #burpple #burpplesg #makanwarrior #stfoodtrending #buffet